Cornel Palade, după ce fiica lui a fost abuzată sexual: „E greu, e singură”

Cornel Palade nu s-a mai abținut și și-a spus punctul de vedere despre situația în care a fost implicată fiica sa, după ce a fost abuzată sexual.

stanga
dreapta
cornel palade ada png
1 cornel si ada palade te cunosc de undeva 14 2 jpg jpeg
Cornel Palade, cu soția Iuliana și fiica Ada jpeg
4  Cornel Palade si Ada in 2019 jpg
ada palade 18 jpg
ada palade 17 jpg
ada palade 16 jpg
ada palade 15 jpg
ada palade 14 jpg
ada palade 9 jpg
ada palade 10 jpg
ada palade 11 jpg
ada palade 13 jpg
ada palade 12 jpg
ada palade 8 jpg
ada palade 7 jpg
ada palade 4 jpg
ada palade 5 jpg
ada palade 6 jpg
ada palade 3 jpg
ada palade 2 jpg
ada palade 1 jpg

Actorul este mândru de Ada, care își continuă studiile chiar dacă a trăit o perioadă dificilă. Totodată, tânăra a plecat din țară, însă tatăl său nu o condamnă.

Despre Ada, Cornel Palade mai spune că este o fată muncitoare, care merge la facultate, timp în care mai și lucrează. Recunoaște că nu și-ar permite să își întrețină copilul în Anglia, însă fiica lui face tot posibilul să înceapă o nouă viață, mai bună acolo.

Pentru școală, Ada a făcut un împrumut în Regatul Unit și chiar dacă este singură și situația în care se află e destul de dificilă, tânăra are șanse mai mari de reușită acolo.

Citete și: Romică Țociu neagă separarea de colegul de scenă Cornel Palade: «Pe noi nu ne poate despărți decât moartea!»

„Nu ne permitem să îi dăm bani”

 „Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează.

Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală.

E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi.

Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici”, a declarat Cornel Palade, pentru Ego.ro.

Fiica lui Cornel Palade ar fi fost abuzată sexual și dată afară din casă

Ada a decis să plece din țară după ce a trăit o serie de evenimente care au marcat-o. Tânăra, împreună de alte personalități autohtone, au început să scoată la lumină abuzurile care se întâmplă în țara noastră, în ciuda faptului că ajung, deseori, puse la zid.

Citește și: Fiica lui Cornel Palade, Ada, revoltă la adresa României: «Am fost abuzată sexual. Am fost dată afară pe străzi»

Fiica lui Cornel Palade a fost abuzată în plină stradă de un șofer de autobuz, iar când s-a întors în Londra, dorind să părăsească România pentru totdeauna, prietenii au trădat-o și au ajuns să o dea afară pe străzi.

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.

Deazamăgită de atitudinea autorităților

Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Citește și: Cornel Palade și fiica lui fac echipă și în bucătărie: «Ne completăm perfect»

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele.

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.  Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui”, a scris Ada, pe rețelele de socializare.

Ada Palade a moștenit talentul artistic de la tatăl ei

Ada i-a călcat pe urme lui Cornel Palade, doar că ea este cântăreață, nu actriță. Tânăra de 31 de ani a participat la X-Factor și la Vocea României, dar nu a ajuns până în Marea Finală.

A primit laude din partea juraților de la ambele show-uri de talente, însă își câștigă existența dintr-un alt domeniu.

Da, adoră să cânte, dar practică meseria tatălui, în Anglia, pentru bani. Joacă în diferite piese de teatru la Londra, în ciuda faptului că muzica rămâne marea sa iubire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina dănilă jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg