Fiica lui Cornel Palade, Ada, revoltă la adresa României: «Am fost abuzată sexual. Am fost dată afară pe străzi»

Ultima actualizare:

Fiica lui Cornel Palade, Ada, a ales de câțiva ani să se mute din România, stabilindu-se în Anglia. Tânăra a plecat din țara noastră pentru o viață mai bună, însă a mai făcut naveta din când în când, având aici familia și apropiații. Iată motivele pentru care a ales să părăsească definitiv țara în care s-a născut!

Ada Palade, revoltă la adresa României Foto: Arhivă personală
Ada Palade, revoltă la adresa României Foto: Arhivă personală

Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, a povestit pe pagina personală de Facebook un incident care a lăsat-o cu gust amar. În perioada în care a locuit în străinătate, aceasta a explicat că a avut încredere în mai mulți prieteni, dând de înțeles că aceștia ar fi de origine română.

Ada Palade: „Am fost dată afară pe străzi”

Ada a dezvăluit însă că țara ei natală a dezamăgit-o din nou, simțindu-se trădată, după ce după doar 6 luni, la un moment dat a fost dată afară din casă, cu tot cu haine și alte bunuri pe care le avea în locuința respectivă, pe când ea se afla la Londra.

S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei...

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.”, și-a început Ada Palade povestea.

Citește și: Cornel Palade și fiica fac echipă la „Te cunosc de undeva”. Ada a fost și la “Vocea României”

Ada Palade: Am plecat din România pentru că am fost abuzată

Ada Palade și-a continuat mesajul de revoltă la adresa României, susținând că este o țară coruptă, în care a fost abuzată și tratată josnic, explicând că și tatăl său s-a lovit de rele tratamente, de-a lungul timpului. „Prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi” în România, a mai spus tânăra, care a explicat de ce a ales să se mute în altă țară.

Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România.”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, în mesajul său de revoltă.

Citește și: Fiica lui Cornel Palade s-a mutat la Londra! De ce a luat această decizie în plină pandemie

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net