Ţociu şi Palade îşi rad iar mustăţile? Pentru ce show de televiziune negociază

Ultima actualizare:

Romică Ţociu şi Cornel Palade sunt, în această perioadă, în negocieri pentru a intra în televiziune. Se vehiculează mai multe variante, printre care şi emisiunea marilor transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”.

Ţociu şi Palade formează un cuplu pe scenă de aproape 30 de ani
Ţociu şi Palade formează un cuplu pe scenă de aproape 30 de ani

Nu ar fi prima dată când cei doi mari actori urcă pe acea scenă şi sunt conştienţi de sacrificiile pe care ar trebui să le facă. I-ar aştepta filmări obositoare, ar trebui să poarte costume, tocuri, machiaje, chiar să-şi radă mustăţile. 

În ultimii ani, Cornel Palade (70 de ani) şi Romică Ţociu (59 de ani) au tot avut contract cu diverse televiziuni, fie că au fost în cuplu sau separat. Iată că după ce anul trecut Ţociu a semnat cu Antena 1, de Revelion i-am văzut pe amândoi şi la Kanal D, apoi au avut câteva apariţii la emisiunea „La Măruţă” de la PRO TV, acum sunt din nou în negocieri.

Industria spectacolelor a fost grav afectată în pandemie, astfel că televiziunea rămâne printre puţinele surse de venit solide ale actorilor. Partea bună e că cei doi au experienţa camerelor de filmat, sunt în vogă şi, de ce nu, au şi de unde alege, mai ales că se pregătesc noi emisiuni de televiziune. Sursele Click! spun că cei doi actori ar fi în discuţii cu producătorii noului sezon al transformărilor de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). Se pare că la postul tv se fac ceva reorganizări. 

Romică Ţociu a mai rămas fără mustaţă în alte ediţii „Te cunosc de undeva”
Romică Ţociu a mai rămas fără mustaţă în alte ediţii „Te cunosc de undeva”

„Suntem actori liberi profesionişti, putem să mergem la orice posturi ne cheamă până vom semna un nou contract. Suntem în negocieri cu una din televiziuni, aşa că putem să mergem şi la emisiunea lui Măruţă şi la podcastul lui, şi la Kanal D şi la Antena 1. Din martie vedem ce va fi”, ne-a declarat Romică Ţociu. Actorul ar vrea să participe la noul sezon «Te cunosc de undeva», în martie, împreună cu colegul său Cornel Palade. E conştient de faptul că va fi obositor pentru ei, filmările desfăşurându-se într-un ritm alert.

În 2018, cei doi, alături de Cezar Ouatu, i-au interpretat pe Carreras, Domingo şi Pavarotti
În 2018, cei doi, alături de Cezar Ouatu, i-au interpretat pe Carreras, Domingo şi Pavarotti

Echipă nouă pentru ”Te cunosc de undeva”?

„Amândoi au mai participat la «Te cunosc de undeva» şi ştiu cum este ritmul de lucru. Trebuie să stea foarte mult în picioare, să-şi radă mustăţile, să între în travestiuri şi să poarte pantofi cu toc, ceea ce pentru un bărbat nu este foarte uşor. Vom vedea ce va mai fi şi cu acest sezon care stă să înceapă în luna martie. Se zvoneşte că va veni o echipa nouă pentru emisiune, care a mai lucrat la PRO TV”, ne-au mărturisit surse apropiate show-ului. 

Cornel Palade şi Ada, în a cincea ediţie a sezonului XIV
Cornel Palade şi Ada, în a cincea ediţie a sezonului XIV

Romică Țociu și Cornel Palade colaborează de aproape 30 de ani

Tot Romică Ţociu a povestit cum l-a întâlnit pe colegul Palade. „Era prin ’89  şi tocmai dădusem examen la Teatrul din Galaţi, unde Cornel era angajat. Aşa ne-am cunoscut. Am luat examenul, iar decizia mi-a venit după Revoluţie, prin 1990. Atunci am pus la punct un proiect pentru litoral cu Teatrul Muzical. Nu ne-a ieşit, iar el a plecat cu trupa lui Alexandru Jula. Din păcate, eu nu am putut pleca, aşa că drumurile noastre s-au despărţit pentru o vreme”.

Romică avea însă să dea lovitura după ce a câştigat marele premiu la Festivalul de Comedie de la Sala Palatului, în 1990. „M-a văzut Biţu Fălticineanu, regizor la Teatrul «Constantin Tănase», şi m-a luat la ei. Am locuit la Gheorghe Gheorghiu, iar o vreme am făcut cuplu cu Draga Olteanu Matei în show-ul «Mai ceva că în Dallas», ea fiind Sue Ellen, eu JR, în peste 100 de spectacole. Apoi, ea a vrut să joace cu Marin Moraru, iar eu am început colaborarea cu Palade, prin 1993. Am făcut echipă de succes, iar în 1998 am plecat de la teatru”, ne-a mai spus actorul într-un interviu pentru Click!

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net