Romică Țociu neagă separarea de colegul de scenă Cornel Palade: «Pe noi nu ne poate despărți decât moartea!»

Ultima actualizare:

    Romica Tociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai de succes cupluri de comedianți de la noifoto: arhiva personală
Romica Tociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai de succes cupluri de comedianți de la noifoto: arhiva personală

Cornel Palade și Romică Țociu formează de ani buni cel mai iubit cuplu de comedianți. În ultima vreme însă, cei doi nu au mai fost văzuți împreună în emisiuni sau spectacole, fapt care a dat apă la moară speculațiilor cum că aceștia s-ar fi certat.

Timp de mai bine de 30 de ani, Romică Țociu și Cornel Palade au participat împreună la toate emisiunile Tv, spectacolele sau petrecerile la care erau invitați. În ultimul timp însă, aparițiile lor pe scenă au fost extrem de rare. Cei doi îndrăgiți actori de comedie au acceptat, mai degrabă, propuneri pe cont propriu.

Romică Țociu face, mai nou, momente umoristice în emisiunea „Splash! Vedete la apă” alături de Paula Chirilă și nu de fostul coleg Cornel Palade.

Romică Țociu: „Nu cred că mai pot găsi un partener ca el”

Romică Țociu a ținut să lămuească zvonurile conform cărora s-ar fi certat cu prietenul său, Cornel. “Legătura mea cu Cornel este una extrem de specială, suntem lipiți sufletește și profesional. Nu cred că mai pot găsi un partener ca el. Pe noi numai moartea ne va despărți! Anul acesta facem 32 de ani împreună. Lucrurile merg foarte bine între noi, vorbim în fiecare zi!“, a declarat Romică Țociu, la „Xtra Night Show”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net