Prima vedetă care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea

Se pare că vedetele încep să nu mai facă față regulilor impuse de concurs și nu mai rezistă în junglă, așa că își doresc să plece acasă. Primul dintre concurenți care a strigat ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici" este tocmai Răzvan Botezatu. La el chiar nu se aștepta nimeni!

Sunt celebru, scoate ma de aici   ep  1 (5) jpg
Răzvan Botezatu a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Momentul în care Răzvan Botezatu a cerut să fie eliminat a fost difuzat pe Voyo, iar în curând va putea fi văzut și la tv în episodul de luni, 19 septembrie, la Pro TV. Conform regulamentului show-ului, dacă un concurent își dorește să fie eliminat poate spune „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în orice moment și va fi trimis automat acasă.

Vezi și: S-a aflat adevărul! Motivul real pentru care Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Fostul prezentator TV și-a surprins colegii atunci când a strigat dintr-o dată fraza care îl elimină automat din competiție. Singurele persoane care au știut că Răzvan va lua această decizie au fost Ruxi și Lidia Buble. În timp ce Ruxi a spus că înțelege ce simte acesta și nu are cum să îl convingă să mai rămână, Lidia l-a încurajat și l-a sfătuit să nu strige pentru că le va da satisfacție concurenților care nu îl plac.

Motivul pentru care Răzvan Botezatu a vrut să plece acasă

Răzvan Botezatu a mărturisit că este epuizat pentru că din momentul în care pășit în competiție a avut parte de certuri cu mulți concurenți, printre care Cristi Mitrea, Giani Kiriță și Mara Bănică. Concurenta care i-a fost mereu aproape și care i-a devenit prietenă este Lidia Buble.

Citește și: Concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, disperați: „Au făcut urticarie, au probleme serioase!

Dacă în prima săptămână a fost implicat în 6 probe și le-a câștigat pe toate, următoarele două săptămâni Răzvan nu a mai participat la niciuna. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Marcel Ciolacu FOTO facebook Marcel Ciolacu
Elisa Ferreira FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu