S-a aflat adevărul! Motivul real pentru care Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În ediția difuzată marți, 13 septembrie, Cornel Palade a fost concurentul care a fost eliminat din Jungla Dominicană, după ce a ales în mod voluntar să-l lase pe Giani Kiriță să câștige proba. 

image
Cornel Ilie este cel de-al doilea concurent eliminat, după Paul Diaconescu

La 69 de ani, Cornel Palade acceptase provocarea emisiunii «Sunt celebru, scoate-mă de aici»  și vorbea cu drag despre dorința de a trăi o experiență inedită, înainte de a părăsi România și a se îmbarca în avion.

Ajuns în Dominicană, Cornel Palade a avut parte de condiții vitrege de trai, dar și de cuvinte dure venite din partea unei alte concurente, Bia Khalifa. În plus, el a avut nevoie și de ajutorul medicilor, după ce oscilațiile de tensiune i-ar fi creat bătăi de cap. Acest cumul de factori este posibil să fi stat la baza deciziei pe care a luat-o în cadrul ediției din data de 12 septembrie.

Cornel Palade l-a lăsat pe Bia Khalifa să câștige proba

În cursa eliminatorie de marți, Cornel Palade mai avea un singur pas până la a încheia cursa pe locul doi și a se salva, însă a preferat să stea pe loc pentru a fi depășit de Giani Kiriță. Faptul că Palade s-a clasat pe locul al treilea a adus automat eliminarea acestuia din competiție. 

Giani Kiriță a fost profund impresionat de gestul făcut de celebrul actor și pur și simplu nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Eu plâng foarte rar, dar acum am plâns ca la un tată, mi-am adus amite că eu nu am tată. Știu că și-a dorit să ajungă acasă și de asta a făcut-o. Altfel plecam eu. Am câștigat un prieten, abia aștept să ne revedem acasă“ , a declarat fostul fotbalist. 

Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade 

Într-o altă ediție, Bia Khallifa l-a făcut mincinos pe Cornel Palade și l-a etichetat ca fiind un prefăcut, apoi a început să-l înjure, fără să țină cont de prezența celorlalți concurenți și a camerelor de filmat.

Lidia Buble a intervenit în apărarea lui Cornel Palade și i-a atras atențiai vedetei OnlyFans, spunându-i că este complet nepotrivit să-i vorbească așa unui om atât de renumit precum Cornel Palade. 

Cu puțin timp de a păși în competiție, Cornel Palade ne-a acordat un interviu, în care ne-a vorbit despre așteptările sale privind competiția. În urma celor întâmplate, putem să bănuim că actorul va reveni în România cu un gust amar și se va gândi de două ori înainte să mai participe la un reality-show atât de dur. 

Sursă foto: PRO TV

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
toamna copaci frunze galbene shutterstock
Lopes jpg
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu