Cornel Palade, pus în dificultate de condițiile din jungla dominicană. Medicii au intervenit

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, este unul dintre participanții la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Vârsta înaintată, probele dificile la care trebuie să participe, mâncarea insuficientă, toate acestea par să-și fi spus cuvântul în cazul lui Cornel Palade. Carismaticul actor s-ar fi adaptat cu greu la formatul emisiunii și ar fi avut nevoie de ajutorul medicilor. 

cub cornel palade png

Conform Ciao, adaptarea lui Cornel Palade la condițiile potrivnice de trai din Republica Dominicană nu a fost deloc una ușoară. Actorul a acceptat să trăiască în junglă și să concureze împotriva celor mai tineri dintre concurenți, iar decizia sa a fost, cu siguranță, una foarte curajoasă. 

Cornel Palade, pus în dificultate de condițiile din Republica Dominicană 

Potrivit publicației menționate anterior, Cornel Palade a avut nevoie de ajutorul medicilor, în timpul concursului, din cauza tensiunii mărite. Concurenții sunt suoravegheați în permanență de medici gata să intervină în cazul în care unul dintre ei acuză stări de rău. 

Citește și: Cabral și-a luat toată familia în jungla din Republica Dominicană 

Se pare că nu doar problemele de sănătate i-au oferit bătăi de cap actorului, ci și atmosfera tensionată dintre concurenți, lucru care nu i-a fost deloc pe plac. 

Cu puțin timp înainte de a se îmbarca în avionul care avea să-l poarte spre aventura vieții sale, Cornel Palade ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre așteptările pe care le are de la emisiune, dar și de la propria persoană. Comediantul ne-a dezvăluit atunci care sunt fobiile sale.

„Am o grămadă de fobii, cum să nu? În primul rând, fac alergie la oamenii proşti, dar rău de tot. Încerc să îi convertesc, dar dacă nu am cu cine, îi spun omului în faţă. În al doilea rând, natura este aşa cum este. Trebuie să o înţelegem şi să o acceptăm. Noi am invadat locul. Îţi dai seama, să dormi noaptea în cerul liber şi să auzi ţipete de fiară... îngheaţă sufletul în tine!", declara Cornel Palade. 

Vezi și: Cornel Palade a lăsat confortul de acasă pentru aventura din Dominicană 

Cabral, speriat de probele pe care trebuie să le treacă concurenții 

Cabral și Adela Popescu sunt prezentatorii care îi însoțesc pe concurenți în parcursul din Republica Domicană. Cabral mărturisea că probele pe care trebuie să le îndeplinească temerarii sunt unele foarte dificile. În plus, ei sunt obligați să consume tot felul de preparate și vietăți neobișnuite.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… Ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… Nu vă închipuți ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce!", declara Cabral.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net