Lidia Buble, mărturisiri fără perdea. Ce îi spune tatăl de fiecare dată când ajunge acasă, la Deva

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, este incontestabil una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală autohtonă. Melodiile sale reușesc să ajungă în topuri, iar Lidia are zeci de mii de fani. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Lidia a vorbit despre aspectele care țin de sfera personală. 

Lidia Buble, mărturisiti fără perdea la podcastul lui Damian Drăghici
Lidia Buble, mărturisiti fără perdea la podcastul lui Damian Drăghici

Numele Lidiei Buble este cunoscut de o țară întreagă. Melodiile sale sunt apreciate, iar popularitatea artistei se află în continuă creștere. Deși are noroc și succes din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau la fel de bine și din punct de vedere amoros.

Lidia Buble a încheiat o relație cu Răzvan Simion în anul 2020, după cinci ani de iubire, iar de atunci, deși a mai avut alte legături, nu a întâlnit bărbatul lângă care să dorească să-și petreacă restul vieții.

Citește și: Lidia Buble, imagini fierbinți din Grecia

Lidia Buble, declarații sensibile despre tatăl ei 

Este știut faptul că Lidia provine dintr-o familie foarte credincioasă. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre câteva subiecte sensibile. Artista a dezvăluit care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul de lângă ea, conform tatălui ei. 

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a povestit Lidia Buble. 

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani, însă în anul 2020 relația lor a ajuns la final. La scurt timp după anunțul oficial al despărțirii de Lidia, Răzvan Simion s-a afișat public alături de arhitecta Daliana Răducan, cu care se pare că are planuri cât se poate de serioase. Au bifat deja mai multe vacanțe împreună, iar tânăra i-a cunoscut pe cei doi copiii pe care prezentatorul îi are din mariajul cu Diana Simion. 

Vezi și: Lidia Buble, dezvlănțuită de ziua ei! 

Recent, Lidia Buble a fost într-o vacanță în Grecia. Solista s-a bucurat de vremea bună și de apa cristalină și nu a ezitat să distribuie pe contul personal de Instagram imagini în care apare purtând un costum de baie.

Lidia pune preț pe modul în care arată, iar timpul petrecut la sala de sport este evident dacă aruncăm o simplă privire asupra imaginilor. Solista arată impecabil în costum de baie și are un trup tras ca prin inel! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
5 ionut si dragos dolanescu jpg jpeg
Finala 5 JPG
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg