Lidia Buble, imagini „fierbinți" din Grecia! Solista arată impecabil în costum de baie

Ultima actualizare:

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a ridicat pulsul admiratorilor săi prin ultimele imagini pe care le-a făcut publice. Aflată în vacanță în Grecia, solista profită din plin de vremea excepțională și de plajele cu nisip fin.

Lidia Buble este în vacanță în Grecia
Lidia Buble este în vacanță în Grecia

Lidia Buble, imagini hot din vacanță! Artista a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe instantanee în care apare purtând un costum de baie și un voal multicolor. Este ușor de observat că artista are un trup care ar putea să stârnească invidia tuturor.

Lidia are abdomenul perfect tonifiat, picioarele fără pic de celulită și niște sâni voluptoși și nu ezită să afișeze public atuurile pe care le posedă. Imaginile fierbinți au fost apreciate de aproape două mii de oameni în mai puțin de două ore de când au făcute public, semn că fanii au fost fascinați. 

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble a recunoscut care este cel mai mare complex al ei 

Lidia Buble s-a reinventat după separarea de Răzvan Simion 

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a reinventat și pare mai fericită ca oricând. Și-a făcut o schimbare de look, renunțând la blondul deschis în favoarea unei nuante de ciocolatiu care o prinde de minune. Artista pare că a renunțat și la inhibiții și la atitudinea de fată cuminte, afișându-se din ce în ce mai des în ținute provocatoare, cu decolteu generos! 

Vezi și: Lidia Buble s-a dezlănțuit de ziua ei! 

Nici pentru Răzvan Simion lucrurile nu merg deloc rău după despărțirea de solistă. Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 formează de aproape doi ani un cuplu alături de arhitectul Daliana Răducan.

Le-a prezentat-o deja celor doi copiii pe care îi are din relația cu Diana Simion, iar legătura dintre ei pare să fie cât se poate de serioasă, așadar nu este exclus ca Răzvan să îmbrace din nou costumul e mire! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net