Lidia Buble, dezlănțuită de ziua ei! Și-a împodobit trupul cu tatuaje

Ultima actualizare:

Lidia Buble împlinește azi 29 de ani, iar artista a decis să petreacă la maxim cu această ocazie. Tânără, frumoasă și celebră, Lidia început ziua în forță cu urări din partea prietenelor și o tură cu mașina prin oraș alături de sora ei, dar ,,cireașa de pe tort" sunt tatuajele pe care și le-a făcut. 

Lidia Buble a petrecut precum o adevărată vedetă de ziua ei. Solista a fost copleșită cu urări încă de la prima oră a dimineții, iar prima persoană care a felicitat-o a fost desigur, sora ei, Estera Buble, ce i-a transmis un mesaj absolut superb, însoțit de o imagine cu cele două. 

Citește și: Lidia Buble, lucrul de care este 100% dependentă

,,Așa vreau să fim o viață întreagă. Tu ești veselia din duo-ul nostru, ești veselia din viață, ești sora nebunatică și crazy fără de care nu mă pot vedea trăind. Te iubesc și te apreciez. Restul ți le spun când te văd, adică mai târziu." a scris sora Lidiei, la secțiunea story.

Lidia Buble și-a împodobit trupul cu tatuaje

Lidia Buble și-a făcut și un cadou extrem de inedit, care este în ton cu stilul ei neconvențional și personalitatea rebelă. Artista a vizitat un salon de tatuaje, unde și-a împodobit trupul cu o serie de tatuaje mai mici, plasate strategic în locuri incitante, cum ar fi zona de sub sâni, glezna sau umărul. 

Citește și: Lidia Buble, imaginea care confirmă noua relaţie. Prima fotografie alături de iubitul misterios

,,Am venit să-mi fac o surpriză de ziua mea, vreau să-mi fac niște tatuaje. Să nu vă speriați că nu sunt mari, sunt micuțe și toate au o poveste tare faină și abia aștept să vi le arăt, dar doar când vor fi gata" a spus Lidia Buble pe Instagram. 

,,Când jucăm la nuntă"

O altă surpriză plăcută pentru Lidia Buble a fost urarea făcută de nașii artistei, nimeni alții decât Mihai și Elvira Petre, care pe lângă gândurile bune, i-au adresat și o întrebare cu privire la măritiș artistei. 

,,Finuța noastră dragă, când jucăm la nuntă", a întrebat Elvira. 

,,Aceasta a rămas întrebarea și acum după un an" a adăugat Mihai Petre. 

Răspunsul artistei a pus fanii pe gânduri, oare insinuează că evenimentul va avea loc în viitorul apropiat?

,,Dau supă caldă curând", a răspuns Lidia Buble.

De la ziua de naștere a Lidie Buble nu a lipsit nici tortul, un desert superb din ciocolată, în formă de inimă, pe care solista l-a adorat. 

De asemenea, artista a dat și o tură cu mașina prin oraș împreună cu sora ei, Estera, iar cele două s-au distrat extrordinar. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net