Lidia Buble, imaginea care confirmă noua relaţie. Prima fotografie alături de iubitul misterios

Ultima actualizare:

Lidia Buble s-a dat recent de gol că are un nou iubit, iar acum imaginile publicate de vedetă par să confirme relaţia. Lidia a publicat mai multe cadre, de la o cină, iar într-unul dintre ele, apar două picioare: al ei şi al unui bărbat misterios, unul lângă altul.

Lidia Buble foto: Instagram
Lidia Buble foto: Instagram

Lidia Buble a dat, recent, de înţeles că are o nouă relaţie, când a recomandat fanilor săi un ruj roşu. Cântăreaţa de 29 de ani a spus, cu un zâmbet larg, că a fost probat şi că nu se duce atunci când te săruţi, aşa cum puteţi citi aici.

Acum, Lidia a făcut iar valuri în mediul online, după ce a ieşit la cină, cu un bărbat a cărui identitate nu a dezvăluit-o. În schimb, artista a publicat o fotografie în care îşi ţine piciorul pe piciorul celui care pare a fi noul ei iubit. 

Mai mult, cei doi ar fi chiar într-o excursie la Istanbul, aşa cum arată clipurile publicate de Lidia pe InstaStory, unde se bucură de vreme frumoasă, mâncare bună şi momente de linişte, departe de ochii curioşilor. 

Citeşte şi: INTERVIU EXCLUSIV! Lidia Buble e «bad girl dacă se insistă»: «„Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare pe toate planurile»

Ce spune Lidia Buble despre relaţiile ei

De altfel, invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Lidia a povetit că ea preferă relaţiile discrete şi nu are nevoie de un iubit faimos lângă ea. Solista s-a ferit însă să spună dacă are sau nu pe cineva în viaţa ei acum, dar a recunoscut că are parte de dragoste. 

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus Lidia Buble, recent, în emisiunea „Teo Show”.

Citeşte şi: Poliţiştii care au primit mită de la Lidia Buble, obligaţi să dea banii înapoi. Ce au decis magistraţii

Lidia Buble, relaţie de cinci ani cu Răzvan Simion

Lidia a fost o relaţie de notoritate cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii matinale de la Antena 1. Cei doi au fost împreună cinci ani şi s-au despărţit brusc, în 2020, chiar înainte de ziua de naştere a Lidiei. Cel care a făcut anunţul a fost Răzvan, care a publicat un mesaj pe paginile sale de Facebook şi de Instagram. 

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit în 2020
Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit în 2020

Citeşte şi A fost înșelată sau nu Lidia Buble? „Simt că am închis o ușă!" Adevărul despre schimbarea de look!

Cântăreaţa a avut apoi o idilă cu actorul cubanez Harlys Bercera, iar lucrurile păreau cât se poate de serioase. Lidia l-a plimbat prin toată ţara pe actor şi chiar şi-a tatuat datele lor de naştere. Însă, din cauza distanţei, dar şi a faptului că Lidia a vrut să se concentreze pe proiectele lor profesionale, relaţia nu a durat, iar cei doi s-au despărţit la finalul lui 2021. 

Lidia a mai publicat imagini pe contul său de Instagram care dădeau de înţeles că ar fi avut relaţii, mai lungi sau mai scurte, dar nu a dat alte nume, cu excepţia celui al lui Harlys. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net