Lidia Buble, din nou îndrăzneață pe Instagram! S-a îmbrăcat în latex

Lidia Buble a revenit în forță pe Instagram, după o perioadă de pauză. Mulți au crezut că solista a trecut atunci prin momente dificile și de aceea ar fi renunțat la rețelele de socializare, însă artista a explicat că a avut nevoie doar de un mic „detox”, iar imaginile recente publicate pe contul acesteia confirmă situația!

Lidia Buble, într-un costum de latex pe Instagram Foto: Arhivă personală
Lidia Buble, într-un costum de latex pe Instagram Foto: Arhivă personală

Lidia Buble a revenit la imaginile senzuale pe care obișnuia să le publice pe rețelele de socializare. După ce a ales să își șteargă toate pozele, cântăreața pare acum că a făcut doar loc pentru altele, la fel de îndrăznețe! 

Lidia Buble, din nou îndrăzneață pe Instagram

Lidia Buble a îmbrăcat un costum de latex, format din top și fustă, mulate pe corp, completat cu o pereche de mănuși lungi până peste coate, din același material. Cântăreața și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și o pălărie neagră.

Topul ales de artistă este unul cu un decolteu cuprinzător, astfel că Lidia și-a etalat din nou formele, pe rețelele de socializare. 

Lidia Buble a revenit în mediul online de curând, cu forțe proaspete, se pare. Cântăreața și-a surprins admiratorii și cu o schimbare de look, vopsindu-și părul șaten și renunțând la blondul cu care ne obișnuise. Iar acum, cele mai recente imagini o arată și într-o ipostază senzuală, exact așa cum obișnuia să pozeze și înainte de pauza de „detox”.

De ce a lipsit Lidia Buble de pe rețelele de socializare

Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat recent Lidia Buble, la Radio ZU.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net