Lidia Buble, cu părțile intime la vedere pe Instagram! FOTO

Ultima actualizare:

În cele mai recente imagini publicate de cântăreața Lidia Buble în mediul virtual, aceasta apare în câteva ipostaze extrem de îndrăznețe, chiar la limita de „decență” pe care o acceptă și Instagramul!

Lidia Buble, poze îndrăznețe pe Instagram
Lidia Buble, poze îndrăznețe pe Instagram

Lidia Buble se află într-o vacanță exotică, iar în timp ce ea se bucură de peisajele locației de vis în care se bronzează, își încântă și urmăritorii din mediul virtual cu alt tip de „peisaje”, însă. Vedeta a publicat pe paginile personale mai multe imagini în care apare în costum de baie, arătându-și bronzul, dar și formele.

Lidia Buble, cele mai îndrăznețe imagini

În secțiunea „Story” de pe Instagram însă, cântăreața a dus ședința foto la un alt nivel și s-a pozat în cele mai îndrăznețe ipostaze. Instagram-ul are însă o politică ce interzice publicarea de imagini cu tentă sexuală dacă acestea trec de o anumită limită, așadar Lidia a avut grijă să nu arate, totuși, „prea mult”, acoperindu-se cu un kimono cu animal print.

În imaginile cu pricina, Lidia apare cu posteriorul la vedere însă, dar și cu decolteul larg în prim-plan. Și dacă cu compania Instagram a scos-o la capăt, oare scapă la fel de ușor și cu tatăl ei, care este preot?! Lăsând gluma la o parte, nu este nimic în neregulă ca o femeie să pozeze sexy, fie ea și fiică de pastor. Lidia Buble își exprimă senzualitatea prin intermediul acestor imagini, iar nimeni nu interzice pozele în costum de baie, oricât de îndrăznețe ar fi.

Cert este că artista și-a hipnotizat fanii cu aparițiile ei din ultima perioadă, având și unele cometarii imposibil de reprodus, în dreptul anumitor poze pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Altora li se pare atipic ca o fată de preot să pozeze îndrăzneț, însă Lidia nu prea ține cont de părerile internauților. 

Lidia Buble provine dintr-o familie extrem de numeroasă, tatăl ei, pastor penticostal, dorindu-și cât mai mulți copii. Din acest motiv, Lidia Buble se poate lăuda cu 10 frați, ea fiind cea de-a patra născută. 

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot”, ne dezvăluia solista cu ceva vreme în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net