Lidia Buble, poze nud din Maldive. Cu cine a plecat în vacanță?

Ultima actualizare:

Lidia Buble a luat cu asalt insulele Maldive, unde s-a dus să se relaxeze la început de an. Vedeta a postat imagini hot din vacanță.

image

Cântăreața Lidia Buble se bucură de zile cu soare, de vreme frumoasă, departe de frigul din România. Și pentru că are un corp de felină, pe care îl întreține la sală, fosta iubită a lui Răzvan Simion a realizat și o ședință foto inedită.

Poze nud cu Lidia Buble au fost postate chiar de vedetă pe contul de Instagram, pentru care a primit mii de like-uri și comentarii. Deși poate poza oricând goală, cântăreața se abține, deocamdată, de la genul acesta de pictoriale, iar imaginile postate pe rețelele de socializare nu o arată în toată splendoarea, însă atât cât trebuie pentru a lăsa imaginația internauților să zboare.

Lidia Buble apare fără haine, lipită de genunchi, într-o imagine de excepție, fotografie tocmai bună pentru admiratorii săi de pe internet. Deși este o artistă în vogă, vedeta ține cont și de familia sa, care este penticostală, ceea ce înseamnă că sunt oameni cu frica lui Dumnezeu și persoane decente, tatăl său fiind și pastor la biserica din Deva de care aparține întreaga familie.

La fiecare revenire în sânul celor dragi, Lidia Buble merge și la biserică, locul în care și-a început cu adevărat meseria de cântăreață. De fapt, și frații ei au voci inconfundabile, iar vedeta se mândrește cu ei ori de câte ori are ocazia. Readucem aminte că artista face parte dintr-o familie mare, cu 10 frați și peste 350 de verișori și nepoți.

Relație de amor cu Răzvan Simion

Lidia Buble s-a iubit cu matinalul de la Neatza timp de 5 ani, amor nebun în care a fost implicat și divorțul lui Răzvan Simion de prima nevastă. În prezent, artista este singură, sperând ca anul 2022 să îi aducă pe cineva alături. Se poate ca în vacanța din Maldive să nu fi plecat singură, totuși, și să aibă companie selectă.

La mijlocul anului 2020, chiar de ziua ei, Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii de blondă, după care a șters mesajul de pe Instagram. Lucrurile au fost clare de atunci, iar cei doi au rămas buni prieteni.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net