Lidia Buble a pozat goală în baie! Imaginile din cadă cu artista

Ultima actualizare:

Face ce face și nu renunță la pozele provocatoare! Lidia Buble a avut parte de o ședință foto fără „perdea”, pozând complet goală în cadă, iar imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare ale cântăreței.

Lidia Buble pozează provocator pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Lidia Buble pozează provocator pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Lidia Buble nu este, pentru mulți, stereotipul „clasicei” fiice de preot, însă asta nu e un lucru rău! Cântăreața știe să își scoată la înaintare atuurile, mai ales că activează într-un domeniu unde pe lângă voce, trebuie să fii creativ în videoclipurile pieselor și, de ce nu, nici o doză de îndrăzneală nu strică.

Lidia Buble nu renunță la imaginile provocatoare

Deși multe voci o critică pe Lidia Buble din cauza aparițiilor sale mai...nonconformiste, familia tinerei îi este mereu alături, iar artista pare să nu țină cont de părerile cârcotașilor. Dovada vie a acestui lucru o face modul în care cântăreața continuă să pozeze pe rețelele de socializare, în ciuda celor care o blamează.

În cea mai recentă fotografie, Lidia apare goală în cadă, fără ca însă să lase la vedere vreo parte intimă. Cu un wet look și un machiaj destul de discret, cântăreața apare rezemată de marginea căzii. Se pare că este tot mai la modă acest gen de ședință foto, ideea apărând și în multe videoclipuri muzicale.

Recent, Lidia Buble a publicat și câteva imagini incediare din ultima sa vacanță exotică. Artista a publicat atunci pe paginile personale mai multe fotografii în care apare în costum de baie, arătându-și bronzul, dar și formele. Deși unora li se poate părea atipic ca o fată de preot să pozeze îndrăzneț, Lidia nu prea ține cont de părerile negative și se prezintă în mediul virtual exact așa cum îi face plăcere.

Fiind pastor, tatăl Lidiei și-a dorit o familie numeroasă care să îl bucure. Lidia are o relație foarte bună cu frații ei, 10 număr, participând de curând în emisiunea „Asia Express” alături de sora ei, Estera. Cele două nu au reușit să câștige, însă au plecat încărcate cu multe amintiri și o relație și mai strânsă, care a trecut și prin foc.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net