Lidia și Estera Buble au părăsit „Asia Express”. Care sunt echipele finaliste

Ultima actualizare:

    Lidia și Estera Buble au părăsit „Asia Express”Foto: Antena 1
Lidia și Estera Buble au părăsit „Asia Express”Foto: Antena 1

În ediția 41 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, o altă echipă a primit din partea Irinei Fodor cufărul temut în care se ascunde o nestemată roșie ce-i trimite instant acasă pe ghinioniștii care au ales-o.

Irina Fodor a mai oferit un cufăr în semifinala Asia Express 2021 echipei formate din Mihai Petre și Elwira și concurenții riscă astfel eliminarea de pe Drumul Împăraților. Un alt cufăr îl mai aveau și surorile Buble din episodul trecut, în timp ce echipa formată din Cuza și Emi au terminat probele primii și au ajuns, astfel, în finală.

Mihai Petre și Elwira erau convinși că ei sunt cei care vor părăsi competiția, având în vedere că în total au acumulat două cufere, astfel șansele să se afle în acestea o piatră roșie erau foarte mari. Prima piatră din primul cufăr a fost verde, astfel că în sufletele celor doi a încolțit din nou speranța. 

Următoarele care au fost nevoite să își deschidă cutia au fost surorile Buble, care i-au dat cufărul Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii, cu mari emoții, făcând chiar o rugăciune înainte. Din nefericire pentru ele, piatra din cufărul lor a fost roșie, acest lucru însemnând că în cufărul soților Petre se afla o nestemată verde.

Echipa formată din Mihai Petre și Elwira a fos salvată printr-o minune, nimerind ambele cufere cu pietre verzi, deși cei doi aveau șanse duble să părăsească show-ul. 

Astfel, Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira se vor duela în marea finală „Asia Epress” pentru premiul în valoare de 30.000 de Euro. Marea finală va avea loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net