Lidia Buble a apărut după două săptămâni de absență și și-a schimbat complet look-ul

Ultima actualizare:

Lidia Buble a trezit suspiciuni în rândul fanilor, deoarece celebra blondină a luat o pauză mai lungă de la apariții publice. Cântăreața și-a luat publicul prin surprindere cu o schimbare radicală de look. 

Lidia Buble a apărut după două săptămâni de absență și și-a schimbat complet look-ul
Lidia Buble a apărut după două săptămâni de absență și și-a schimbat complet look-ul

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce a dispărut o bună bucată de vreme de pe social-media, iar publicul ei se întreba ce anume s-a întâmplat cu vedeta.

Frumoasa blondină a avut câteva concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă și a scos chiar și un videoclip foarte apreciat de fani, însă în ultima vreme, cântăreața nu a mai avut nicio apariție publică. 

Ultimă oră Lidia Buble, copleșită de durere. Artista este în doliu și suferă nespus

Fanii au fost luați prin surprindere când Lidia Buble și-a făcut în sfârșit apariția, după două săptămâni, în cadrul matinalului prezentat la radio, de Mihai Morar. Cântăreața a venit în platoul radioului pentru a-și promova ultima piesă intitulată ,,Draga mea", iar cu această ocazia a afișat o schimbare de look la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Artista începuse să fie recunoscută pentru pletele ei blonde și mai ales pentru coafura în stil retro, care amintea de bomba sexy a Hollywood-ului, Marylin Monroe. 

Citește și Lidia Buble, vestea care a emoționat-o până la lacrimi

Cântăreața s-a plictisit de statutul de blondină, așa ca și-a vopsit părul într-un castaniu intens, iar coafura este una mult mai modernă, cu părul întins și mult mai lung decât fusese văzută ultima dată. 

Se presupune că Lidia Buble a fost în doliu

Lidia Buble a șters toate pozele de pe contul de social-media, inclusiv imaginea de profil, care a fost înlocuită cu un pătrat negru, semn că vedeta s-ar confrunta cu pierderea cuiva drag. 

Nu uita și Lidia Buble a pozat goală în baie! Imaginile din cadă cu artista

Vedeta a refuzat să comenteze pe această temă până la acest moment, cert este că gestul ei a dat naștere mai multor supoziții. 

Unul dintre motivele care ar fi determinat-o pe Lidia Buble să își șteargă toate imaginile de pe contul oficial de Instagram ar fi fost și un atac din partea hackerilor. 

Un reprezentant al vedetei a declarat că artista a decis pur și simplu să ia o pauză de la social-media, însă nu a dezvăluit motivul concret care ar fi determinat-o pe vedetă să facă un asemenea gest. 

Lidia Buble are o viață sentimentală tumultoasă

Lidia Buble a avut două relații foarte mediatizate cu bărbați din domeniul showbiz-ului. Prima a fost cea cu prezentatorul Răzvan Simion, care găzduiește matinalul de pe Antena 1, alături de Dani Oțil.

Artista și prezentatorul TV au format un cuplu minunat vreme de cinci, iar despre această relație Lidia Buble a declarat că a fost o experiență frumoasă din care a avut multe de învățat. 

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a aruncat în brațele actorului cubanez Harlys Bercera, iar cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste.

Cântăreața  se declara la vremea respectivă foarte recunoscătoare pentru noul ei partener și l-a prezentat chiar și părinților ei. 

Din păcate relația dintre Lidia Buble și Harlys Bercera s-a destrămat, iar unul dintre elementele ce a dus la această decizie din partea tinerilor, ar fi fost distanța, având în vedere că proiectele lor profesionale îi obligă să stea departe unul de celălalt.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net