Lidia Buble, vestea care a emoționat-o până la lacrimi

Ultima actualizare:

Lidia Buble a ținut morțiș să-și anunțe fanii despre noua piesa de care, efectiv, s-a îndrăgostit. Artista este foarte încântată de munca sa și abia asteaptă să o cânte lumii întregi.

Lidia Buble, vestea care a emoționat-o până la lacrimi
Lidia Buble, vestea care a emoționat-o până la lacrimi

Piesa se lansează la începutul lunii martie, iar Lidia Buble nu știe încă dacă pe data de 3, sau 4, însă știe sigur că moare de nerăbdare să o prezinte fanilor. Lidia Buble a vorbit și despre clip, pe care și-l dorește a fi unul simplu.

‘’Mai am de filmat clipul care îmi doresc să fie unul simplu, care să susțină piesa, pentru că piesa este încărcată de emoții. Trebuie să o ascultați!, spunea artista pe Instagram.

Vizibil emoționată, cântăreața își îndeamnă fanii să fie alături de ea când va lansa piesa.

‘’Cred că de mult nu am mai așteptat lansarea unei piese atât de tare! Eu le iubesc pe toate, toate piesele îmi sunt la suflet, dar piesa asta are ceva special’’, spunea Lidia Buble.

Noi detalii pentru fani

Lidia Buble a dezvăuit și alte detalii despre piesă. Când a fost scrisă și de ce a ținut-o ascunsă până acum.

‘’Piesa asta a fost scrisă de vreo doi ani, dar nu mă întrebați de ce nu a venit momenul ei până acum să fie lansată. Acum este momentul ei!, spunea aceasta.

Lidia Buble nu s-a putut abține și a arătat fanilor un scurt demo, lucru ce demonstează că într-adevăr artista numără zilele până ce lansează piesa. Fanii au rămas doar cu o întrebare. Cine a fost sursa de inspirație pentru artistă?

Trecutul amoros al Lidiei cu Răzvan

Lidia Buble a avut o relație controversată cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena1, de care s-a despărțit în 2020. Timp de 5 ani au încercat să treacă peste toate criticile venite și să-și trăiască relația după propriile reguli, însă cei doi și-au dat seama că nu mai pot fi fericiți unul lângă celălalt și s-au despărțit.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, a fost mesajul lui Răzvan Simion, conform libertatea.ro.

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net