Lidia Buble, anunț pe Instagram: „Noi am câștigat Asia Express”. Cum a glumit artista cu fanii ei

Ultima actualizare:

    Lidia Buble a glumit cu fanii ei de pe rețelele de socializare că ea și Estera au câștigat „Asia Express”Foto: Instagram
Lidia Buble a glumit cu fanii ei de pe rețelele de socializare că ea și Estera au câștigat „Asia Express”Foto: Instagram

Marea finală „Asia Express” de duminică seară, 28 noiembrie, i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, având în vedere lupta acerbă care s-a dat între echipele formate din Mihai și Elwira Petre și Emi și Cuza, de la „Noaptea târziu”.

Ca să mai destindă atmosfera, deși ele au avut ghinionul să iasă din competiție, surorile Buble au făcut un anunț amuzant pe Instagram, care ar putea fi luat în serios, spre exemplu, de persoanele care nu urmăresc constant show-ul și nu știu că cele două au fost eliminate chiar înainte de marea finală.

Lidia Buble a scris pe Instagram că ea și sora ei, Estera, sunt marile câștigătoare „Asia Express”, spre deliciul admiratorilor ei care cunosc situația reală din competiție. „Gataa! Vă spun! Nu m-am mai putut abține..Noi am câștigat Asia Express sezonul 4! Să nu care cumva să mergeți acum și să sunați din trâmbiță că de la mine știți! Când doi se bat..știți voi cine câștigă!”, a scris Lidia Buble, amuzată, pe contul personal de Instagram.

În aceeași seară, cu ceva timp înainte, Lidia anunța că privește cu interes marea finală la televizor, însă mărturisea că și-ar fi dorit să simtă aventura ultimului joc pe propria piele. Totuși, despărțirea de tumultul din competiție nu i-a prins rău.

„Am avut câteva zile pentru mine, m-am relaxat și am revenit cu forțe proaspete pe Instagram. Acum mă uit la Asia Express. Trebuie să recunosc că este foarte ciudat să mă uit și să nu mai fim eu și Esti acolo. E frumos și pentru că îi văd pe colegii mei, dar sinceră sa fiu, credeți-mă că am nopți în care visez că jucăm finala Asia Express”, a mărturisit Lidia Buble în story-urile de pe rețeaua socială. În realitate, Mihai Petre și Elwira sunt cei care au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro, fiind marii câștigători „Asia Express” sezonul 4.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net