Lidia Buble, copleșită de durere. Artista este în doliu și suferă nespus

Ultima actualizare:

Lidia Buble i-a făcut pe urmăritorii săi din mediul online să își pună mai multe semne de întrebare, după ce de pe contul artistei au fost șterse absolut toate imaginile. De asemenea, poza de profil aleasă ar putea indica faptul că Lidia trece printr-o perioadă grea.

De ce au dispărut toate pozele Lidiei Buble de pe Instagram Foto: Arhivă
De ce au dispărut toate pozele Lidiei Buble de pe Instagram Foto: Arhivă

Ca orice artist care vrea să țină legătura cu publicul său, Lidia Buble folosea destul de des Instagramul, acolo unde publica selfie-uri, imagini din vacanțe, dar și ipostazele ei sexy cu care și-a obișnuit fanii. Toate acestea au dispărut, însă, iar contul cântăreței este complet gol.

Lidia Buble nu mai are nicio imagine pe contul său de Instagram

Nu știm exact ce s-a întâmplat cu exactitate, iar Lidia Buble nu a vorbit încă pe marginea subiectului, însă alegerea ei este neobișnuită, mai ales că avea, cel mai probabil, și contracte de imagine sau reclame plătite pe care trebuia să le lase publicate pe pagina ei.

De asemenea, alegerea imaginii de profil a fost cea care i-a pus pe urmăritorii ei într-adevăr pe gânduri. Lidia Buble și-a șters poza obișnuită, în care apărea ea, lăsând acum doar un fundal negru.

Ar putea însemna acest lucru că artista ține doliu? Practica aceasta este una destul de obișnuită, fiind multe persoane care aleg să își manifeste în acest fel perioada de doliu, după moartea unui apropiat.

Desigur, contul Lidiei Buble ar fi putut să fie și spart de un hacker, care a decis să îi șteargă toate postările sau pur și simplu ar putea fi o strategie de marketing, pentru a atrage atenția asupra contului său.

Vedetele din afară obișnuiesc să mai facă acest lucru, atunci când își promovează noile piese: șterg toate postările și lasă doar una singură, aceea care face referire la un viitor album sau melodie. În cazul Lidiei Buble însă, a dispărut tot, inclusiv poza de profil, ceea ce este destul de neobișnuit. Se pare că acest lucru s-a întâmplat pe toate rețelele ei de socializare, nu doar pe Instagram.

Care este motivul pentru care Lidia Buble și-a șters postările

Se pare că, din fericire, motivul din spatele deciziei sale nu ar avea legătură cu doliul, însă. Artista ar fi decis să ia o pauză de la mediul online, potrivit PR-ului acesteia, astfel că nu va mai fi prezentă o perioadă pe rețelele de socializare. Fanii ei s-au grăbit însă și i-au urat în număr mare „condoleanțe”.

Lidia Buble nu a avut o perioadă tocmai plăcută în ultima vreme. Aceasta s-a despărțit recent de iubitul ei, Harlys Becera, iar anul trecut a fost trimisă și în judecată de către procurorii DIICOT, într-un dosar de dare de mită. Să fie acestea motivele pentru care artista a ales acum să ia o pauză din online?

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net