Lidia Buble, ipostază de pomină la coafor! Vedeta și-a luat câinele la salon

Ultima actualizare:

Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, și-a surprins fanii. Nu este vorba de o nouă schimbare de look, sau cu lansarea unei piese, ci de atașamentul față de micul ei patruped, pe care nu-l lasă jos din brațe nici măcar la coafor.

Lidia Buble a fost însoțită de propriul patruped la coafor
Lidia Buble a fost însoțită de propriul patruped la coafor

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din peisajul muzical autohton, iar pagina sa de Instagram este urmărită de aproximativ 1,5 milioane de oameni. Lidia este conștientă de faptul că, pentru a-i menține interesul admiratorilor, este nevoie să distribuie frecvent momente din viața personală. Zis și făcut! Miercuri, 4 mai, Lidia Buble i-a surprins pe toți când a împărtășit imagini de la coafor!

Citește și: Lidia Buble are un nou iubit. Cum s-a dat de gol artista 

Artista nu a pășit neînsoțită la coafor, ci alături de patrupedul pe care îl iubește nespus, un cățeluș absolut adorabil! Aspectul cu adevărat neobișnuit a fost acela că vedeta a insistat să-și țină patrupedul în brațe pe toată durata ședinței de styling. 

 Cei de la salon nu au fost deranjați de hotărârea Lidiei de a-și ține cățelușul în brațe, în timp ce vedeta este coafată. Câinele a fost foarte linștit și părea extrem de entuziasmat de atenția pe care i-o oferă Lidia Buble.

În urmă cu mai puțin de două luni, Lidia a renunțat la nuanța de blond, pentru a se vopsi într-o culoare mai închisă, care i-a accentuat de minune trăsăturile. Rămâne de văzut dacă Lidia optează aceeași nuanță sau alege să treacă printr-o nouă schimbare de look. 

Lidia Buble, iubește din nou după despărțirea de Răzvan Simion? 

Lidia Buble a lansat, în urmă cu aproape două luni, o nouă melodie, numită „Draga mea". Versurile melodiei ar putea să ne facă să credem că piesa este dedicată actualei iubite a lui Răzvan Simion, prezentatorul cu care Lidia a avut o relație de aproape cinci ani și de care s-a despărțit la jumătatea anului 2020. În prezent, se pare că Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat misterios, despre care Click! a scris mai multe detalii aici. 

Vezi și: Lidia Buble, din nou îndrăzneață pe Instagram 

Pe de altă parte, Răzvan Simion formează un cuplu cu designerul Daliana Răducan și nu ratează ocazia de a se afișa în ipostaze tandre alături de aceasta. De când iubește din nou, Răzvan și-a descoperit pasiunea pentru costumele rafinate și a devenit imaginea unui brand celebru. În plus, Răzvan participă la multe evenimente mondene, iar gesturile publice de afecțiune față de Daliana sunt nelipsite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net