Cum l-a transformat iubita arhitect pe Răzvan Simion. Daliana i-a reparat și inima, și garderoba

Ultima actualizare:

Ce face dragostea din om! Răzvan Simion iubește cu patimă o superbă brunetă, fost arhitect la "Visuri la cheie" (PRO TV), care se pare că a avut o influență totală asupra lui, în bine. Răzvan a devenit din ce în ce mai stilat, preocupat de înfățișarea sa, de artă, design și modă. 

Răzvan Simion, surprins de Click!
Răzvan Simion, surprins de Click!

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost surprins prin oraș, de fotoreporterii Click!, într-o ținută impecabilă, asta dacă nu ținem cont de faptul că era ușor șifonată, la spate. Evident, din cauza statului în mașină, dar să nu ne pierdem în detalii sau cârcoteli.

Cromatic era perfectă, tonurile de bej, gri deschis și crem fiind foarte rafinate și uneori destul de dificil de purtat de către un bărbat. Răzvan avea helancă, vestă, pantaloni "made to measure" (la comandă, exclusiv pe măsurile lui) și un trenci care îi dădea o nonșalanță vizibilă. Începe să fie chiar mai elegant decât Johnny Depp, sosia lui de la Hollywood.

Răzvan, din ce în ce mai pasionat de haine elegante

Răzvan Simion și Daliana Răducanu
Răzvan Simion și Daliana Răducanu

În ziua în care a fost surprins de fotoreporterii Click!, Răzvan își lăsase iubita să-l aștepte aproape o oră, în mașină, pe bulevardul Dacia, timp în care el a fost, unde credeți, la un magazin de haine din zonă! 

Cert este că Răzvan a trecut printr-o transformare vizibilă de când s-a despărțit de Lidia Buble și în viața lui a apărut superba Daliana Răducan, care a reușit să-i repare și inima, și garderoba. Răzvan a devenit, peste noapte, mult mai elegant, stilat, atent la detalii și pasionat parcă de tot ceea ce înseamnă design interior. Asta de vede și din postările lui din social media, dar și din contractele de imagine. De altfel, Răzvan este imaginea unui celebru brand de costume bărbătești.

Diana Simion și soțul ei
Diana Simion și soțul ei

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refĂcut viața 

Nu doar Răzvan Simion a lăsat trecutul în urmă după divorț, ci și fosta lui soție. Din 2019, Diana și Radu Bița formează un cuplu, iar în toamna anului 2021 ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete. Diana și Radu se cunoșteau de foarte mulți ani, iar în 2019, atunci când s-au reîntâlnit au realizat că între ei poate fi vorba de ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

      Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net