Diana, fosta nevast─â a lui R─âzvan Simion, fericit─â ├«n bra╚Ťele noului so╚Ť! Imagini cu toat─â familia, la munte

Diana Simion, fosta so╚Ťie a lui R─âzan de la "Nea╚Ťa cu R─âzvan ╚Öi Dani", s-a c─âs─âtorit pentru a doua oar─â anul trecut ╚Öi este nespus de fericit─â. Recent, ea a plecat ├«ntr-o vacan╚Ť─â al─âturi de actualul so╚Ť ╚Öi cei doi copii ai ei, iar pozele pe care le-a distribuit dovedesc c─â sunt o famile unit─â ╚Öi ├«mplinit─â. 

image
Diana Simion s-a rec─âs─âtorit ├«n anul 2021 Surs─â foto: Facebook Diana Simion Bi╚Ťa

├Än anul 2015, R─âzvan Simion a f─âcut un anun╚Ť care a luat prin surprindere pe toat─â lumea. Prezentatorul decidea s─â divor╚Ťeze de cea care ├«i era al─âturi de 15 ani dup─â ce se ├«ndr─âgostise iremediabil de solista Lidia Buble. Divor╚Ťul a fost unul dureros pentru Diana, ├«ns─â iat─â c─â soarele a r─âs─ârit ╚Öi pe strada ei c├ó╚Ťiva ani mai t├órziu, c├ónd l-a re├«nt├ólnit pe Radu Bi╚Ťa. 

Diana Simion ╚Öi Radu Bi╚Ťa s-au rec─âs─âtorit ├«n anul 2021 

Din 2019, Diana ╚Öi Radu Bi╚Ťa formeaz─â un cuplu, iar ├«n toamna anului 2021 ei s-au c─âs─âtorit ├«n cadrul unei ceremonii discrete. Diana ╚Öi Radu se cuno╚Öteau de foarte mul╚Ťi ani, iar ├«n 2019, atunci c├ónd s-au re├«nt├ólnit au realizat c─â ├«ntre ei poate fi vorba de ceva mai mult dec├ót o simpl─â prietenie. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
diana simion 6 jpg
diana simion 2 jpg
diana simion 4 jpg
diana simion jpg
diana simion 5 jpg
diana simion 3 jpg

Zilele trecute, Diana, so╚Ťul ╚Öi mezinul Dianei, din rela╚Ťia avut─â cu R─âzvan Simion, au plecat ├«ntr-o scurt─â vacan╚Ť─â la munte, iar imaginile distribuite de Diana demonstreaz─â c─â sunt o famile fericit─â!Tudor, de 13 ani, ├«l place pe Radu Bi╚Ťa, iar acesta se comport─â ca un tat─â cu el! ├Än cadrele surprinse, to╚Ťi z├ómbesc bucuro╚Öi ╚Öi se joac─â ├«n z─âpad─â. 

Diana a distribuit o fotografie ├«n care ├«l prive╚Öte tandru pe cel care i-a readus z├ómbetul pe chip, iar o alt─â imagine ├«i arat─â s─ârut├óndu-se. Mezinul familiei, Tudor profit─â de stratul considerabil de z─âpad─â pentru a face snowbord. 

Diana mai are un copil din c─âs─âtoria cu R─âzvan Simion, o fat─â pe nume Ianca, ├«n v├órst─â de 17 ani, ├«ns─â adolescenta nu apare ├«n cadrele importalizate de c─âtre mama sa. Fie nu i-a ├«nso╚Ťit ├«n excursie, fie a decis s─â nu petreac─â timp pe p├órtia de schi.

R─âzvan Simion iube╚Öte din nou dup─â desp─âr╚Ťirea de Lidia Buble

Nu doar Diana Simion a l─âsat trecutul ├«n urm─â dup─â divor╚Ť. Dup─â separarea de so╚Ťia sa, R─âzvan a avut o rela╚Ťie de cinci ani cu solista Lidia Buble, iar de mai bine de jum─âtate de ani tr─âie╚Öte o poveste de dragoste cu Daliana R─âducan, cunoscut─â pentru participarea sa la emisiunea "Visuri la cheie", din postura de arhitect. 

stanga
dreapta
razvan simion daliana jpg
razvan simion daliana iubita jpeg
razvan simion daliana 7 jpg
razvan simion png
razvan simion si dalida raducan 1200x687 jpeg
razvan simion daliana 3 jpg
razvan simion si daliana raducan 3 0 jpeg
razvan simion daliana 5 jpg
razvan simion daliana 2 jpg
razvan simion daliana raducan 0 png
razvan simion daliana 4 jpg
dani otil razvan simion png
daliana raducan iubita razvan simion 0 jpeg
fiica razvan simion daliana raducan iubita jpeg

Cei doi s-au afi╚Öat public ╚Öi nu mai ╚Ťin secret─â leg─âtura dintre ei, iar R─âzvan are planuri c├ót se poate de serioase. 

ÔÇŁPe plan sentimental, urmeaz─â s─â cresc. Cresc ├«mpreun─â cu iubita mea ╚Öi ne ╚Ťinem unul pe altul. Ne ╚Ťinem foarte bine, ├«ntr-o complementaritate pe care cumva am c─âutat-o ╚Öi am g─âsit-o. Evolu─âm ╚Öi a╚Öa, poate o cas─â mai mare, poate copii mai mul╚Ťi, poate vacan╚Ťe. Perioada asta a cur─â╚Ťat tot ce prinzi pe l├óng─â tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din cre╚ÖtereÔÇŁ, a declarat R─âzvan Simion ├«n podcastul lui Damian Dr─âghici.

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg