Diana, fosta nevastă a lui Răzvan Simion, fericită în brațele noului soț! Imagini cu toată familia, la munte

23 ianuarie 2022

Diana Simion, fosta soție a lui Răzan de la "Neața cu Răzvan și Dani", s-a căsătorit pentru a doua oară anul trecut și este nespus de fericită. Recent, ea a plecat într-o vacanță alături de actualul soț și cei doi copii ai ei, iar pozele pe care le-a distribuit dovedesc că sunt o famile unită și împlinită. 

image
Diana Simion s-a recăsătorit în anul 2021 Sursă foto: Facebook Diana Simion Bița

În anul 2015, Răzvan Simion a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatorul decidea să divorțeze de cea care îi era alături de 15 ani după ce se îndrăgostise iremediabil de solista Lidia Buble. Divorțul a fost unul dureros pentru Diana, însă iată că soarele a răsărit și pe strada ei câțiva ani mai târziu, când l-a reîntâlnit pe Radu Bița. 

Diana Simion și Radu Bița s-au recăsătorit în anul 2021 

Din 2019, Diana și Radu Bița formează un cuplu, iar în toamna anului 2021 ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete. Diana și Radu se cunoșteau de foarte mulți ani, iar în 2019, atunci când s-au reîntâlnit au realizat că între ei poate fi vorba de ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
diana simion 6 jpg
diana simion 2 jpg
diana simion 4 jpg
diana simion jpg
diana simion 5 jpg
diana simion 3 jpg

Zilele trecute, Diana, soțul și mezinul Dianei, din relația avută cu Răzvan Simion, au plecat într-o scurtă vacanță la munte, iar imaginile distribuite de Diana demonstrează că sunt o famile fericită!Tudor, de 13 ani, îl place pe Radu Bița, iar acesta se comportă ca un tată cu el! În cadrele surprinse, toți zâmbesc bucuroși și se joacă în zăpadă. 

Diana a distribuit o fotografie în care îl privește tandru pe cel care i-a readus zâmbetul pe chip, iar o altă imagine îi arată sărutându-se. Mezinul familiei, Tudor profită de stratul considerabil de zăpadă pentru a face snowbord. 

Diana mai are un copil din căsătoria cu Răzvan Simion, o fată pe nume Ianca, în vârstă de 17 ani, însă adolescenta nu apare în cadrele importalizate de către mama sa. Fie nu i-a însoțit în excursie, fie a decis să nu petreacă timp pe pârtia de schi.

Răzvan Simion iubește din nou după despărțirea de Lidia Buble

Nu doar Diana Simion a lăsat trecutul în urmă după divorț. După separarea de soția sa, Răzvan a avut o relație de cinci ani cu solista Lidia Buble, iar de mai bine de jumătate de ani trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea "Visuri la cheie", din postura de arhitect. 

stanga
dreapta
razvan simion daliana jpg
razvan simion daliana iubita jpeg
razvan simion daliana 7 jpg
razvan simion png
razvan simion si dalida raducan 1200x687 jpeg
razvan simion daliana 3 jpg
razvan simion si daliana raducan 3 0 jpeg
razvan simion daliana 5 jpg
razvan simion daliana 2 jpg
razvan simion daliana raducan 0 png
razvan simion daliana 4 jpg
dani otil razvan simion png
daliana raducan iubita razvan simion 0 jpeg
fiica razvan simion daliana raducan iubita jpeg

Cei doi s-au afișat public și nu mai țin secretă legătura dintre ei, iar Răzvan are planuri cât se poate de serioase. 

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg