Diana, fosta nevastă a lui Răzvan Simion, fericită în brațele noului soț! Imagini cu toată familia, la munte

Ultima actualizare:

Diana Simion, fosta soție a lui Răzan de la "Neața cu Răzvan și Dani", s-a căsătorit pentru a doua oară anul trecut și este nespus de fericită. Recent, ea a plecat într-o vacanță alături de actualul soț și cei doi copii ai ei, iar pozele pe care le-a distribuit dovedesc că sunt o famile unită și împlinită. 

Diana Simion s-a recăsătorit în anul 2021 Sursă foto: Facebook Diana Simion Bița
Diana Simion s-a recăsătorit în anul 2021 Sursă foto: Facebook Diana Simion Bița

În anul 2015, Răzvan Simion a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatorul decidea să divorțeze de cea care îi era alături de 15 ani după ce se îndrăgostise iremediabil de solista Lidia Buble. Divorțul a fost unul dureros pentru Diana, însă iată că soarele a răsărit și pe strada ei câțiva ani mai târziu, când l-a reîntâlnit pe Radu Bița. 

Diana Simion și Radu Bița s-au recăsătorit în anul 2021 

Din 2019, Diana și Radu Bița formează un cuplu, iar în toamna anului 2021 ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete. Diana și Radu se cunoșteau de foarte mulți ani, iar în 2019, atunci când s-au reîntâlnit au realizat că între ei poate fi vorba de ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

Zilele trecute, Diana, soțul și mezinul Dianei, din relația avută cu Răzvan Simion, au plecat într-o scurtă vacanță la munte, iar imaginile distribuite de Diana demonstrează că sunt o famile fericită!Tudor, de 13 ani, îl place pe Radu Bița, iar acesta se comportă ca un tată cu el! În cadrele surprinse, toți zâmbesc bucuroși și se joacă în zăpadă. 

Diana a distribuit o fotografie în care îl privește tandru pe cel care i-a readus zâmbetul pe chip, iar o altă imagine îi arată sărutându-se. Mezinul familiei, Tudor profită de stratul considerabil de zăpadă pentru a face snowbord. 

Diana mai are un copil din căsătoria cu Răzvan Simion, o fată pe nume Ianca, în vârstă de 17 ani, însă adolescenta nu apare în cadrele importalizate de către mama sa. Fie nu i-a însoțit în excursie, fie a decis să nu petreacă timp pe pârtia de schi.

Răzvan Simion iubește din nou după despărțirea de Lidia Buble

Nu doar Diana Simion a lăsat trecutul în urmă după divorț. După separarea de soția sa, Răzvan a avut o relație de cinci ani cu solista Lidia Buble, iar de mai bine de jumătate de ani trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea "Visuri la cheie", din postura de arhitect. 

Cei doi s-au afișat public și nu mai țin secretă legătura dintre ei, iar Răzvan are planuri cât se poate de serioase. 

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net