Lidia Buble și-a adus în țară iubitul cubanez. "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap". Cine este și cum arată Harlys Becerra

1 octombrie 2021
image
Lidia Bublefoto: Instagram

La un an si patru luni de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble se declară peste măsură de îndrăgostită. Fericirea ei vine la pachet cu un iubit tânăr, frumos și celebru, pe care l-a adus în România chiar azi. Harlys Becerra este un actor cubanez, în vârstă de 37 de ani.

În timp ce Răzvan Simion își trăiește relația cu arhitecta Daliana Răducan, arătând deja ca un cuplu sudat, Lidia Buble (28 de ani) se bucură de prima etapă a unei povești de dragoste, aceea plină de "fluturi" și de fiori. Solista a confirmat vineri, 1 octombrie, relația cu actorul cubanez Harlys Becerra, pe care l-a și adus în România, prezentându-l, oficial, pe pagina de Instagram. Harlys a publicat și el imagini din București, de la un restaurant cunoscut și din mașină, filmând, pe geam, Palatul Parlamentului.

image
Harlys, în brațele iubitei sale, Lidia Buble foto: Instagram

Lidia Buble, despre noul iubit: "Adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi"

Concurenta de la "Asia Express" sezonul 4 vorbește la syuperlativ despre trăirile ei datorate noii relații. „Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap".

image
Lidia Buble a publicat pe Instagram poze cu noul iubit

"Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei.

Cine este Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble

Harlys Becerra s-a născut în Cuba, pe 11 iunie 1984 și este de profesie actor. A jucat în "Vis a vis" (2015), o producție Netflix, în "Bounty Hunters" (2017) și a avut o apariție și în serialul "Umbre". Are 411.000 de urmăritori pe Instagram, unde își promovează o imagine de sex-simbol și de împătimit al sporturilor nautice.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
1 samantha meghan markle jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
27384986030851850184770348160329343727075082n1 webp
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
11 anna lesko sexy in prosop nud 3 jpg jpeg