Răzvan Simion a vorbit despre divorț, fosta soție îi dă replica: «Mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră»

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion jpeg
Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, a comentat declarațiile despre divorț ale fostului ei partener de viațăFoto Facebook

După ce prezentatorul TV Răzvan Simion a „dezgropat” amintirile legate de divorțul său și a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni despre motivele care ar fi stat în spatele acestei decizii mutuale, fosta soție a acestuia, Diana Simion, i-a urmat exemplul.

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a fost adesea arătată cu degetul din pricina faptului că s-a vehiculat că artista ar fi fost cea care „i-a spart casa” prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani”. Deși divorțul lui Răzvan a avut loc în urmă cu aproape cinci ani, acesta a vorbit recent despre experiența trăită la momentul respectiv, în cadrul unei emisiuni TV.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…) Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, au fost cuvintele lui Răzvan.

Diana Simion a comentat declarațiile fostului ei soț

După ce delarațiile sale au ajuns și la urechile fostei soții, Diana Simion a simțit nevoia să aibă și ea dreptul la replică în legătură cu acest subiect. Diana a comentat, pentru wowbiz.ro, declarațiile făcute de fostul ei partener de viață. „El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte.

diana simion si diana 0 png
Răzvan Simion și Diana au pornit pe drumuri separate chiar dacă au doi copii împreună

Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion pentru sursa anterior menționată. 

Răzvan Simion a fost căsătorit o perioadă îndelungată cu Diana Simion, iar din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble. 

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg