Răzvan Simion a vorbit despre divorț, fosta soție îi dă replica: «Mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră»

Ultima actualizare:

    Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, a comentat declarațiile despre divorț ale fostului ei partener de viațăFoto Facebook
Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, a comentat declarațiile despre divorț ale fostului ei partener de viațăFoto Facebook

După ce prezentatorul TV Răzvan Simion a „dezgropat” amintirile legate de divorțul său și a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni despre motivele care ar fi stat în spatele acestei decizii mutuale, fosta soție a acestuia, Diana Simion, i-a urmat exemplul.

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a fost adesea arătată cu degetul din pricina faptului că s-a vehiculat că artista ar fi fost cea care „i-a spart casa” prezentatorului de la „Neața cu Răzvan și Dani”. Deși divorțul lui Răzvan a avut loc în urmă cu aproape cinci ani, acesta a vorbit recent despre experiența trăită la momentul respectiv, în cadrul unei emisiuni TV.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…) Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, au fost cuvintele lui Răzvan.

Diana Simion a comentat declarațiile fostului ei soț

După ce delarațiile sale au ajuns și la urechile fostei soții, Diana Simion a simțit nevoia să aibă și ea dreptul la replică în legătură cu acest subiect. Diana a comentat, pentru wowbiz.ro, declarațiile făcute de fostul ei partener de viață. „El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte.

Răzvan Simion și Diana au pornit pe drumuri separate chiar dacă au doi copii împreună
Răzvan Simion și Diana au pornit pe drumuri separate chiar dacă au doi copii împreună

Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion pentru sursa anterior menționată. 

Răzvan Simion a fost căsătorit o perioadă îndelungată cu Diana Simion, iar din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net