Motivul pentru care vrea să divorțeze Răzvan Simion. Soția îl teroriza și îl umilea în fața prietenilor

Ultima actualizare:

    După ce Răzvan Simion a anunțat că divorțează, prietenii lui i-au sărit în apărare și au declarat că soția lui este extrem de posesivă și geloasă.Foto: Arhiva personală
După ce Răzvan Simion a anunțat că divorțează, prietenii lui i-au sărit în apărare și au declarat că soția lui este extrem de posesivă și geloasă.Foto: Arhiva personală

Răzvan Simion (34 de ani) a declarat joi (25 iunie) că s-a despărțit de soția lui, Diana. Acest anunț a venit după izbucnirea scandalului despre presupusa relație pe care o are matinalul de la „Neatza” cu Lidia Buble (22 de ani). Prietenii lui i-au sărit în apărare și s-au declarat bucuroși că acesta s-a hotărât să pună capăt relației de 15 ani, pe care a trăit-o alături de Diana.

Se pare că mariajul lui Răzvan Simion și Diana nu a fost la fel de fericit precum a lăsat realizatorul tv să pară. După ce presa centrală a dezvăluit că el ar avea o amantă, pe cântăreața Lidia Buble, prietenii matinalului au sărit în apărarea lui, conform ziarulring.ro. Apropiații lui Răzvan Simion s-au declarat buroși că acesta divorțează.

M-am bucurat că s-a despărțit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soția lui... Din gelozie, îl teroriza!", au povestit surse apropiate vedetei. Prietenii lui Răzvan Simion au declarat că soția lui îl teroriza cu telefoanele și că era foarte geloasă și posesivă.

În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea și îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!", a spus un prieten apropiat al matinalului de la „Neatza".

Răzvan Simion nu a comentat nimic despre „aventura” cu Lidia Buble

Răzvan Simion a pus punct relației de 15 ani pe care a avut-o cu Diana. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite, deși au doi copii.
Răzvan Simion a pus punct relației de 15 ani pe care a avut-o cu Diana. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite, deși au doi copii.

Deși nu a comentat scandalul izbucnit în presă, după ce a fost fotografiat părăsind clădirea în care locuiește Lidia Buble, Răzvan Simion a dat joi (25 iunie) o declarație de presă în care a confirmat despărțirea de soția sa, însă nu a comentat nimic despre presupusa aventură. Răzvan și Diana sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii, Ianca (10 ani) și Tudor (6 ani).

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora.

Am încercat întotdeauna că viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga după senzațional.

Diana, m-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat că dragostea se poate transformă într-o prietenie sinceră și de durată. Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi!”, a declarat Răzvan Simion.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net