Femeile din viața lui Răzvan Simon s-au împrietenit! Ce s-a petrecut între fosta soție și actuala iubită

Mai rar să se înțeleagă fosta cu actuala, dar iată că se poate! Iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, și Diana, fosta soție a prezentatorului, s-au cunoscut și par să se înțeleagă de minune.

Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan Foto: Instagram
Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan Foto: Instagram

Diana este fericită pentru relația lui Răzvan Simion (41 de ani) cu Daliana Răducan. Matinalul de la Antena 1 este acum în relații bune cu mama copiilor lui, după ce în trecut s-au despărțit cu scandal, din cauza relației pe care le a avut-o cu Lidia Buble. Fosta soție a vedetei TV nu s-a înțeles deloc cu artista. Diana Simion și Lidia Buble și-au aruncat constant cuțite în mediul online, pe parcursul relației de aproape cinci ani cu Răzvan. 

Nu este și cazul pentru Daliana, însă. Lucrurile s-au mai liniștit în această privință. Mai mult, bruneta îi urmărește pe social media, pe copiii lui Răzvan Simion, Ianca și Ștefan, iar aceștia se înțeleg de minune. Ea a declarat în trecut că iubitul ei a gestionat foarte bine întâlnirea cu cei doi adolescenți și că nu se aștepta să fie acceptată atât de ușor.

Relația lor de iubire este una cât se poate de serioasă! Răzvan Simion le-a prezentat-o pe Daliana și părinților săi. El a dus-o pe frumoasa brunetă la casa părintească din Reșița, iar viitorii ei socri au plăcut-o instant.

Între Daliana Răducan, de profesie arhitect și designer de interior, și Răzvan Simion este o diferență de vârstă de 11 ani. Însă, dragostea e oarbă, iar vârsta e doar un număr. Drept urmare, prezentatorul TV a anunțat de curând că vrea să o ia de nevastă pe iubita lui și are planuri să își întemeieze și o familie cu aceasta.

Daliana Răducan a făcut în trecut parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", difuzată la Pro TV, alături de Dragoș Bucur. În prezent, frumoasa brunetă lucrează pe cont propriu.

Diana Simion și-a refăcut și ea viața alături de un alt bărbat

Diana Simon a trecut peste despărțirea de prezentatorul de la "Neața". La șase ani de la divorț, ea a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Diana s-a căsătorit cu omul de afaceri Radu Bița, în septembrie 2021.

Cei doi se cunoșteau de 20 de ani, însă s-au revăzut la un eveniment în 2019, unde s-au îndrăgostit instant. Diana postează des dovezi de iubire față de actualul ei soț, pe rețelele de socializare, și pare mai fericită ca niciodată. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
couple 7353748 1920 jpg
madalina manole facebook jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
sex jpg
Vica la Survivor (1) jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina