INTERVIU EXCLUSIV! Lidia Buble e «bad girl dacă se insistă»: «„Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare pe toate planurile»

Ultima actualizare:

Lidia Buble este una dintre cele mai cameleonice artiste de la noi! Solista a șocat, recent, opinia publică, și-a șters contul de Instagram timp de două săptămâni, s-a făcut din blondă șatenă și a lansat piesa „Draga mea”.

 Lidia Buble a făcut o schimbare totală de look Sursa: Instagram
Lidia Buble a făcut o schimbare totală de look Sursa: Instagram

Lidia Buble a dat lovitura cu piesa „Draga mea”! Solista a lipsit două săptămâni de pe rețelele de socializare și s-a vopsit șatenă! Nooua piesă a lăsat, însă, loc de interpretări, mai ales că a și fost creată în urmă cu doi ani, atunci când a survenit despărțirea dintre cântăreață și prezentatorul Antenei 1, Răzvan Simion.

Deși nu s-a simțit prea bine în ultimele zile, din cauza unei răceli, Lidia Buble a oferit un interviu în exclusivitate, pentru Click!

  • Lidia, ai dat lovitura cu piesa “Draga mea”! În ce măsură te regăsești în povestea piesei? Toată lumea a spus că e inspirată din viața ta personală, mai ales că piesa a fost creată în urmă cu doi ani. Așa este?

Piesa a fost creată acum doi ani de zile, însa, abia în luna martie, am reușit să o lansez. Asta pentru că acum am simțit că este momentul pentru a o dedica femeilor puternice, determinate, care fac din iubirea de sine o putere nemaiîntâlnită și de neatins de factorii negativi. De fapt, "Draga mea" este mai mult un îndemn la adresa propriei inimi de a nu se inchide, ci a continua tot cu iubire, pentru că doar acest sentiment vindecă totul.

"Poate mâine mă fac verde în cap!"

  • Te regăsești în postura de șatenă? Ai afirmat că ți-ai dorit mult o schimbare. Schimbarea este doar la…chip?

Sunt o artistă complexă, cameleonică, îmi place să-mi schimb stilul, ori de care ori simt nevoia. Sunt mereu pregătită pentru provocări și îmi doresc să mă schimb atunci când simt nevoia. Nu sunt o persoană care se atașează de o singură culoare a părului, ci una care poate mâine are chef să se facă verde în cap și chiar acționează în adevăratul sens al cuvântului.

Poate în altă zi, își dorește să fie roșcată. Depinde de modul în care mă simt. Dar, în momentul acesta, asta mă reprezintă: șatenul! Poate mâine mă voi schimba într-o altă culoare.

Probabil, tot de la zodie se trage! Dar și datorită faptului că sunt atât de complexă și doresc mereu să-mi surprind publicul și să arăt oamenilor cât de multe schimbări pot face într-un timp atât de scurt și care să mă reprezinte la fel de mult.

  • Ce relație ai cu părinții tai?

Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită.

  • În ce etapă a vieții se află Lidia Buble acum? Ai regrete în ce privește viața ta?

Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare, pe toate planurile, mai ales pe cel profesional, pentru că îmi doresc tot mai multe de la mine, ca artist, și știu că mai am multe de arătat și oferit oamenilor.

  • Ești zodia gemeni, zodie duală. Prin urmare, ești fata rea sau fata bună?

Da, pot spune că am o zodie complexă. Sunt și rea, sunt și bună. Depinde ce butoane atingi, în ce mod sunt prinsă. Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de "bad girl", dar, daca se insistă, pot fi și așa. Oricum, mereu, voi spune așa: zodia este de vină!

"Oricine își dorește o familie, copii!"

  • De la ce să ne mai așteptăm la Lidia Buble în următoarea perioadă? Ești mereu plină de surprize…pe plan profesional...

Foarte multă muzică!

  • Dar pe plan personal? Îți dorești  familie, copii? Ai spus, recent, că a cam venit timpul...

Oricine își dorește o familie, copii, tot ce este normal pe lumea asta. Eu las viața să mă surprindă plăcut, atunci când va fi cazul.

  • Îți plac provocările?

Sincera să fiu, tot ce mi se întâmplă, zilnic, reprezintă o provocare. De la tot ce înseamnă imagine impecabilă, timp alocat și dedicat activitătți profesionale, până la cel pentru persoanele dragi și iubite. Sunt omul care acceptă și atrage noi provocări ale vieții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net