Lidia Buble și-a anunțat fanii că este bolnavă: «Acum e cel mai periculos»

Ultima actualizare:

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare în care vedeta mărturisește cu o voce foarte răgușită că este bolnavă. Artista se pare că suferă de o afecțiune sezonieră, care nu-i dă pace. 

Lidia Buble nu trece prin momente foarte bune
Lidia Buble nu trece prin momente foarte bune

 Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, își ține mereu fanii la curent cu viața ei personală și se confesează adesea urmăritorilor cu privire la ultimele noutăți. 

Recent, Lidia Buble le-a dat fanilor motive de îngrijorare după ce a postat un clip pe Instagram, în care tușea și cu o voce extrem de răgușită artista le-a dezvăluit că a contactat o viroză și i-a sfătuit pe fanii ei să nu se lase înșelați de vremea de afară. 

Citește și Lidia Buble, copleșită de durere. Artista este în doliu și suferă nespus

Artista i-a avertizat că circulă două viroze foarte urâte la momentul de față și i-a îndemnat să fie precauți. Lidia Buble a dat de înțeles că nu este vorba de Covid, ci doar de o răceală sezonieră. Vedeta s-a declarat puțin frustrată de faptul că deși a fost precaută în timpul iernii ca nu cumva să se îmbolnăvească, a răcit acum la început de primăvară.

,,Știu că vă tentează să ieșiți mai subțiri îmbrăcați din casă, dar îmbrăcați-vă și protejați-vă că acum e cel mai periculos și luați cel mai repede luați virozele, fix acum în perioada asta.", a declarat artista.  

Lidia Buble a dispărut de pe Instagram două săptămâni

Lidia Buble a trecut printr-o perioadă care i-a intrigat pe fani. La un moment dat ea și-a șters toate postările de pe contul de Instagram, iar în locul pozei de profil a apărut o imagine neagră. Fanii au speculat că este posibil ca artista să fie în doliu, însă vedeta nu a dat niciun fel de declarații în această privință. 

Citește și A fost înșelată sau nu Lidia Buble? „Simt că am închis o ușă!" Adevărul despre schimbarea de look!

Vedeta a apărut peste două săptămâni la matinalul lui Mihai Morar de la Radio Zu, cu un look complet schimbat. Artista renunțase la pletele blonde pentru un păr castaniu închis. Lidia a declarat despre perioada în care a lipsit că a avut nevoie de o cură de ,,detoxifiere de la social-media, pentru a se relaxa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net