Lidia Buble, adevărul din spatele dispariției din mediul online: „Mi-a fost dor de...”

Lidia Buble și-a pus recent pe gânduri urmăritorii de pe rețelele de socializare, după ce a ales să dispară o perioadă din întregul „peisaj” social media. Cântăreața a revenit recent cu forțe proaspete și a explicat motivul din spatele deciziei sale.

Lidia Buble a revenit în mediul online și cu o schimbare de look Foto: Instagram
Lidia Buble a revenit în mediul online și cu o schimbare de look Foto: Instagram

Lidia Buble a decis în urmă cu aproximativ două săptămâni să renunțe pentru o perioadă la tot ce înseamnă rețele de socializare, ștergându-și toate postările și dispărând din spațiul online.

Lidia Buble, motivul din spatele deciziei de a lipsi o perioadă de pe rețelele de socializare

Cei care o urmăreau pe cântăreață au fost îngrijorați atunci când au observat că toate conturile ei de social media au o imagine neagră la profil și nu mai prezintă nicio postare. Au existat atunci mai multe speculații pe marginea subiectului, mulți crezând chiar că artista trece printr-o perioadă de doliu, având în vedere poza neagră aleasă pentru profil.

Se pare însă, că Lidia Buble nu și-a dorit decât o cură de detoxifiere de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Artista susține că simțea nevoie unei pauze de la mediul online, iar acum se simte mai bine și mai plină de viață. Aceasta nu este singura schimbare din viața Lidiei, cântăreața revenind în mediul online și cu un nou look, după ce a renunțat la blond și s-a vopsit șatenă.

Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat Lidia Buble la Radio ZU.

Strategie de marketing?

Deși a lipsit în toată această vreme de pe rețelele de socializare și a decis să nu mai urmărească pe nimeni pe Instagram, Lidia nu și-a pierdut admiratorii. Acolo, aceasta este urmărită în continuare de 1,4 milioane de utilizatori și are în prezent doar trei postări.

Mulți se întreabă în prezent dacă nu cumva întreaga situație a fost doar o strategie de marketing pentru a atrage atenția asupra contului său, având în vedere că Lidia Buble nu a ales să își dezactiveze profilul, ci doar a șters tot conținutul, alegând să pună și poza neagră de profil, lăsând locul interpretărilor de tot felul. Conincidență sau nu, fix când s-a întors pe rețelele de socializare, Lidia și-a lansat o nouă piesă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net