A fost înșelată sau nu Lidia Buble? „Simt că am închis o ușă!" Adevărul despre schimbarea de look!

Ultima actualizare:

Lidia Buble a dat lovitura cu noua piesă „Draga mea”! Solista a lipsit două săptămâni de pe rețelele de socializare și s-a vopsit șatenă! Piesa, însă, lasă loc de interpretări și, culmea, a fost creată în urmă cu doi ani, atunci când a survenit despărțirea dintre cântăreață și Răzvan Simion.

Lidia Buble are un nou look Sursa: Facebook
Lidia Buble are un nou look Sursa: Facebook

Lidia Buble a reușit să pună, din nou, show-biz-ul pe jar! A lipsit două săptămâni de pe rețelele de socializare, după care a revenit schimbată total! S-a făcut din blondă, șatenă și a lansat și o piesă cu un mesaj care lasă loc de interpetări!

Culmea, piesa a fost creată în urmă cu doi ani, atunci când Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion. Judecând după versurile piesei, melodia lansată de Lidia Buble pare să fie o dedicație indirectă pentru cea care se află acum lângă fostul său partener de viață, Daliana Răducan.

Prezentă în emisiunea Teo Show, Lidia Buble a făcut câteva precizări despre piesa „Draga mea”, dar și despre lipsa ei de pe rețelele de socializare.

„Mă simt dezbrăcată în fața publicului”

Oamenii mi-au confirmat că mă iubesc mult. Am avut mare nevoie de această pauză de două săptămâni. Când am hotărât să părăsesc paginile de socializare nu știam cât am să stau departe de Internet. Eram obosită psihic, extenuată! Eu sunt foarte empatică de felul meu și foarte sensibilă.

Piesa a fost scrisă cu doi ani în urmă. E din suflet și cântată cu tot sufletul. Piesa asta mi-a dat curaj să lansez această piesă. Mă simt dezbrăcată în fața publicului. Am primit mesaje și de la femei, și chiar și de la bărbați. În orice poveste sunt doi vinovați întotdeauna”, a declarat solista, la Kanal D.

„Mă văd la casa mea, cu copii”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani, când a fost concepută piesa. Solista spune însă că-și dorește o familie, însă nu suflă o vorbă de existența unui bărbat în viața ei la acest moment.

Mă regăsesc în această piesă. La un moment dat în viață, toți am trecut prin acel moment. Este adevărul-adevărat, o piesă foarte asumată. Eu sunt vocea tuturor femeilor care iubesc cu pasiune. Pentru un moment simți că și s-a prăbușit toată lumea. Există viață după... și se poate una mai bună.

Oricât de mult am căzut putem să ne ridicăm. Pentru mine dragostea nu are limite și nici vârstă. Mă văd la casa mea, cu copii. Îmi doresc mult un băiețel. Am și vârsta să-mi fac o familie. Simt că am închis o ușă, un capitol. Sunt o altă Lidia!”, a adăugat Lidia, la Teo Show.

„Mi-au spus oamenii că semăn cu Laura Stoica, idolul meu!”

Lidia Buble a ajuns, mai nou, să semene cu actuala iubită a matinalului de la Antena 1, Daliana Răducan. Lidia este acum șatenă, însă solista e de părere că seamănă, mai degrabă, cu idoul său, Laura Stoica.

Simțeam că trebuie să fac o schimbare. Eu vorbesc cu mine în oglindă. Mă uitam în oglindă și vedeam o Lidia speriată în care nu mă regăseam. Mi-a luat un an de zile să fac această schimbare. Îmi venea să mă duc singură la magazin sa iau un tub în vopsea să-l pun în cap”, a mai spus Lidia.

Răzvan Simion și actuala iubită, Daliana Răducan, sunt împreună din vara anului 2020. Răzvan și Daliana s-au afișat însă, în mod oficial, abia în vara anului 2021 și se pare că au planuri serioase împreună.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net