A fost înșelată sau nu Lidia Buble? „Simt că am închis o ușă!" Adevărul despre schimbarea de look!

Lidia Buble a dat lovitura cu noua piesă „Draga mea”! Solista a lipsit două săptămâni de pe rețelele de socializare și s-a vopsit șatenă! Piesa, însă, lasă loc de interpretări și, culmea, a fost creată în urmă cu doi ani, atunci când a survenit despărțirea dintre cântăreață și Răzvan Simion.

lidia buble
Lidia Buble are un nou look Sursa: Facebook

Lidia Buble a reușit să pună, din nou, show-biz-ul pe jar! A lipsit două săptămâni de pe rețelele de socializare, după care a revenit schimbată total! S-a făcut din blondă, șatenă și a lansat și o piesă cu un mesaj care lasă loc de interpetări!

Culmea, piesa a fost creată în urmă cu doi ani, atunci când Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion. Judecând după versurile piesei, melodia lansată de Lidia Buble pare să fie o dedicație indirectă pentru cea care se află acum lângă fostul său partener de viață, Daliana Răducan.

Prezentă în emisiunea Teo Show, Lidia Buble a făcut câteva precizări despre piesa „Draga mea”, dar și despre lipsa ei de pe rețelele de socializare.

stanga
dreapta
buble satena jpg
lidia buble jpeg
buble si simion jpeg
Lidia Buble şi Răzvan  Simion au venit de mână  la nunta lui Adi Sînă jpeg
lidia buble jpeg
lidia buble jpeg
razvan simion si lidia buble 0 jpeg
buble 2 png
lidia buble jpeg
razvan simion daliana iubita jpeg
razvan simion daliana 5 jpg
razvan simion daliana 6 jpg
razvan simion daliana 2 jpg
razvan simion daliana raducan 0 png
razvan simion daliana 4 jpg
razvan simion daliana 3 jpg

„Mă simt dezbrăcată în fața publicului”

Oamenii mi-au confirmat că mă iubesc mult. Am avut mare nevoie de această pauză de două săptămâni. Când am hotărât să părăsesc paginile de socializare nu știam cât am să stau departe de Internet. Eram obosită psihic, extenuată! Eu sunt foarte empatică de felul meu și foarte sensibilă.

Piesa a fost scrisă cu doi ani în urmă. E din suflet și cântată cu tot sufletul. Piesa asta mi-a dat curaj să lansez această piesă. Mă simt dezbrăcată în fața publicului. Am primit mesaje și de la femei, și chiar și de la bărbați. În orice poveste sunt doi vinovați întotdeauna”, a declarat solista, la Kanal D.

„Mă văd la casa mea, cu copii”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani, când a fost concepută piesa. Solista spune însă că-și dorește o familie, însă nu suflă o vorbă de existența unui bărbat în viața ei la acest moment.

Mă regăsesc în această piesă. La un moment dat în viață, toți am trecut prin acel moment. Este adevărul-adevărat, o piesă foarte asumată. Eu sunt vocea tuturor femeilor care iubesc cu pasiune. Pentru un moment simți că și s-a prăbușit toată lumea. Există viață după... și se poate una mai bună.

Oricât de mult am căzut putem să ne ridicăm. Pentru mine dragostea nu are limite și nici vârstă. Mă văd la casa mea, cu copii. Îmi doresc mult un băiețel. Am și vârsta să-mi fac o familie. Simt că am închis o ușă, un capitol. Sunt o altă Lidia!”, a adăugat Lidia, la Teo Show.

„Mi-au spus oamenii că semăn cu Laura Stoica, idolul meu!”

Lidia Buble a ajuns, mai nou, să semene cu actuala iubită a matinalului de la Antena 1, Daliana Răducan. Lidia este acum șatenă, însă solista e de părere că seamănă, mai degrabă, cu idoul său, Laura Stoica.

Simțeam că trebuie să fac o schimbare. Eu vorbesc cu mine în oglindă. Mă uitam în oglindă și vedeam o Lidia speriată în care nu mă regăseam. Mi-a luat un an de zile să fac această schimbare. Îmi venea să mă duc singură la magazin sa iau un tub în vopsea să-l pun în cap”, a mai spus Lidia.

Răzvan Simion și actuala iubită, Daliana Răducan, sunt împreună din vara anului 2020. Răzvan și Daliana s-au afișat însă, în mod oficial, abia în vara anului 2021 și se pare că au planuri serioase împreună.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
nick nnd fiica jpg
iulia albu gaina jpg
280213480 737967424150317 6180005835464418389 n jpg
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg
foto 1   Anghel Damian foto leeaRO (2) jpeg
bia khalifa jpeg