Lidia Buble, părăsită și înșelată de Răzvan Simion cu Daliana? Ultimul clip trimite săgeți dureroase. Detaliul omis de toată lumea

Ultima actualizare:

Lidia Buble a rezenit în mediul online după o pauză de aproximativ două săptămâni. Artista are un nou cont de Instagram, un look schimbat și tocmai a lansat o melodie care poate lăsa loc interpretării. 

Lidia Buble și-a schimbat look-ul în perioada în care a fost absentă de pe Instagram
Lidia Buble și-a schimbat look-ul în perioada în care a fost absentă de pe Instagram

Lidia Buble și-a surprins fanii când a decis să renunțe la contul de Instagram. Revenită în mediul online, după o pauză în care a avut timp să își încarce bateriile și să se axeze mai mult asupra propriei persoane, Lidia a dezvăluit care au fost motivele care au determinat-o să se deconecteze pentru o scurtă perioadă de la social media.

Conform propriilor spuse, Lidia se simțea sufocată de activitatea din online și a decis că cea mai bună decizie pentru propria sănătate și liniște ar fi să trăiască o perioadă departe de tot ce înseamnă rețele de socializare. 

După jumătate de lună în care nimeni nu a știut nimic despre Lidia, artista a revenit în forță cu o schimbare de look și o melodie care promite să urce în topurile muzicale din România. Lidia a renunțat la părul blond în favoarea unei nuanțe mai închise, iar asemănarea dintre ea și actuala iubită a lui Răzvan Simion, cel care i-a fost alături timp de cinci ani, nu poate fi trecută cu vederea. 

Lidia și Răzvan s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani. Artistul anunța separarea printr-un mesaj pe conturile personale de Facebook și Instagram, cu doar două zile înainte de ziua de naștere a artistei.

Ulterior, Răzvan a revenit asupra mesajului și a hotărât să îl șteargă. Despărțirea nu a fost ușoară pentru cei doi, iar versurile noii melodii lansate de Lidia Buble ne fac să credem că acestea au un destinatar în mod direct, și nu sunt scrie pentru o persoană oarecare. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului 2020, iar îndrăgostiții au fost surprinși împreună la scurt timp după ce prezentatorul anunța despărțirea de Lidia Buble, lucru care ar putea să ne facă să credem că se cunoașteau de mai multă vreme. Răzvan și Daliana s-au afișat în mod oficial abia în vara anului 2021 și se pare că au planuri serioase împreună. 

Melodia lansată de Lidia Buble poartă titlul Draga mea" și pare să fie o dedicație indirectă pentru cea care se află acum lângă fostul său partener de viață. "Dragă mea Jur că regret că îți vreau răul Dragă mea Ce să fac, mă apasă dorul Dragă mea  Vreau să plângi cum am plâns și eu Să plângi cum am plâns eu", așa începe cel mai recent cântec al Lidiei. 

În mesajul piesei, care pare să fie adresat prietenei actuale a unui fost iubit, Lidia Buble vorbește despre cum bărbatul respectiv a provocat suferință mai multor femei alături de care a fost de-a lungul timpului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net