Sora Lidiei Buble, de-o frumuseţe răpitoare. Zici că-i Sophia Loren: buze cărnoase, păr creţ, trup armonios

Ultima actualizare:

Lidia Buble are o familie numeroasă: părinţii ei mai au zece copii, dintre care patru fete. Cea mai mică dintre toţi este Lorena, care are deja 19 ani şi este de o frumuseţe răpitoare, dar şi un copil exemplar, care îşi face fraţii şi părinţii mândri cu reuşitele la şcoală şi pe plan artistic. 

Lidia Buble, alături de surorile sale, Daniela, Lorena, Estera şi Diana foto: Instagram
Lidia Buble, alături de surorile sale, Daniela, Lorena, Estera şi Diana foto: Instagram

Lorena Buble este mezina familiei şi un motiv în plus de mândrie pentru părinţii ei. Adolescenta de 19 ani stă încă la Deva, fiind ultima din cei 11 fraţi care nu a părăsit casa părintească încă. Fire artistică, ca sora ei mai mare, Lidia, Lorena cântă în corul bisericii unde tatăl ei este pastor. În plus, fata cântă la pian şi vioară şi este şi un elev exemplar. 

La toate astea se adaugă şi frumuseţea răpitoare a Lorenei, care pe zi ce trece pare că înfloreşte. Are buze cărnoase, ochi căprui mari şi pătrunzători, un păr lung şi creţ superb şi un trup armonios. 

Lidia Buble, amintiri din "cea mai frumoasă copilărie"

Lidia Buble a vorbit mereu cu multă dragoste despre familia ei numeroasă şi despre cei zece fraţi ai săi. Acum ceva vreme, ea a rememorat viaţa în casa părintească, un apartament cu patru camere din Deva, unde cei 11 dormeau în paturi suprapuse şi petreceau sărbători de poveste.  

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!.

Lidia Buble, schimbare radicală de look, după două săptămâni de absenţă din mediul online

Aşa arată Lidia Buble acum
Aşa arată Lidia Buble acum

Lidia Buble a uimit, recent, cu o schimbare de look neaşteptată. Solista de 28 de ani a renunţat la blondul care a consacrat-o şi şi-a vopsit părul într-un castaniu intens, care îi scoate în evidenţă ochii verzi. 

Schimbarea radicală a venit după ce Lidia a dispărut, timp de două săptămâni din mediul online. Cântăreaţa a explicat că a simţit nevoie de o detoxifiere de la tot ce înseamnă reţelel sociale pentru că se simţea obosită şi încărcată. A decis să renunţe şi la blond, pentru că nu se mai regăsea în culoare. 

"Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani! M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat Lidia Buble, la Radio ZU.  

Noua piesă a Lidiei Buble, mesaj pentru Răzvan Simion?

După cele două săptămâni de pauză, Lidia a revenit nu doar cu un look nou, ci şi cu o piesă nouă, "Draga mea", care a ridicat semne de întrebare cu privire la relaţia ei cu Răzvan Simion, care a durat cinci ani. Solista şi prezentatorul Antena 1 s-au despărţit acum doi ani, când Lidia a spus că a şi scris piesa, ale căror versuri lasă loc de interpretări. 

„Mă regăsesc în această piesă. La un moment dat în viață, toți am trecut prin acel moment. Este adevărul-adevărat, o piesă foarte asumată. Eu sunt vocea tuturor femeilor care iubesc cu pasiune. Pentru un moment simți că și s-a prăbușit toată lumea. Există viață după... și se poate una mai bună", a declarat Lidia, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Răzvan are moment o relaţie cu Daliana Răducan, idilă care a început în vara lui 2020, la scurt timp după ce el şi Lidia şi-au spus adio, 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net