VIDEO Lidia Buble își răsfață în lux câinele, primit de la fostul iubit, Răzvan Simion

Ultima actualizare:

Lidia Buble este una dintre cele mai extravagante vedete din România, de la stilul vestimentar pe care îl schimbă radical, după bunul plac, la clipuri muzicale surprinzătoare. Vedeta este cunoscută și pentru faptul că nu se departe de cățelușul ei, Bubbly, primit de la Răzvan Simion, fostul ei iubit, iar acum patrupedul trăiește un trai pe care l-ar invidia oricare dintre fanii artistei. 

Lidia Buble îți răsfață în lux câinele, primit de la fostul iubit, Răzvan Simion
Lidia Buble îți răsfață în lux câinele, primit de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble este o artistă care nu-și refuză niciun capriciu, iar același lucru este valabil și pentru patrupedul ei, Bubbly, cățelușul primit în dar de la fostul iubit Răzvan Simion. Vedeta își răsfață câinele și îl ține numai în puf. Recent Lidia a postat un clip pe rețelele de socializare în care îl duce pe micuțul ei patruped la veterinar, întrucât a avut câteva probleme de sănătate. 

Bubbly este un cățeluș de talie mică, pufos și alb ca un norișor, de care vedeta este extrem de atașată. În imaginile postate de vedetă, cățelușul Bubbly poartă o hăinuță din piele neagră, iar blănița imaculat de albă și pufoasă este coafată la perfecție. 

Lidia Buble a avut ghinion în amor

Lidia Buble, 28 de ani, este de 10 ani în industria muzicii, iar evoluția ei a fost una impresionantă. Artista s-a focusat intens pe carieră, iar la momentul actual este una dintre cele mai în vogă soliste. 

Viața ei personală a ajuns în atenția opiniei publice din momentul în care a început o relație cu Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neața cu Răzvan și Dani". Povestea lor de dragoste a fost una deosebit de intensă, însă până la urmă cei doi s-au despărțit. 

Ultimul iubit al Lidiei Bubble este actorul Harlys Bercera, cu care artista a avut de gând să se mărite și chiar l-a prezentat părinților. Solista a declarat la vremea respectivă că tatăl ei nu este de acord cu actualul partener din cauza diferențelor culturale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net