Poliţiştii care au primit mită de la Lidia Buble, obligaţi să dea banii înapoi. Ce au decis magistraţii

O nouă decizie a magistraţilor în cazul poliţiştilor care i-au cerut mită Lidiei Buble, în februarie 2021, când solista a fost oprită pe străzile din  Bucureşti. Cei doi oameni ai legii nu doar că trebuie să dea banii luaţi înapoi, dar tribunalul le-a şi respins cererea de ridicare a controlului judiciar.

Lidia Buble a dat mită unor poliţişti, pentru a scăpa de etilotest
Lidia Buble a dat mită unor poliţişti, pentru a scăpa de etilotest

Cei doi poliţişti care i-au cerut mită Lidiei Buble, în februarie 2021, după ce au oprit-o noaptea, au fost trimişi în judecată, iar recent, magistraţii au decis să le pună sechestru pe conturi, pentru suma de 450 de lei. Aceşti bani reprezintă mita pe care a primit-o fiecare dintre ei, suma totală fiind de 900 de lei. Ei sunt, astfel, obligaţi să dea mita înapoi, conform spynews.ro. În plus, instanţa a decis să le respingă cererea de a fi eliberaţi de sub controlul judiciar.

Cum a fost prinsă Lidia Buble că a dat mită poliţiştilor

În februarie 2021, Lidia Buble a fost oprită, pe timp de noapte, de doi poliţişti care i-au cerut actele. Pentru că solista nu avea declaraţia pe proprie răspundere, necesară în acel moment, şi ca să nu primească o amendă mare, oamenii legii i-au sugerat să le dea mită. De teamă că ar putea ajunge la etilotest, Lidia a fost de acord.

Cei doi poliţişti au mers cu solista acasă la ea, pentru că Lidia nu avea bani cash şi a trebuit să scoată de pe card 900 de lei, pe care cei doi poliţişti, un bărbat şi o femeie, i-au împărţit jumate-jumate.

În acest timp, Lidia a sunat un amic pentru a-l întreba ce să facă, fără să ştie că acesta este filat de DIICOT. Aşa a fost înregistrată conversaţia lor, iar întâmplarea a ieşit la iveală.

Din stenogramele convorbirii reiese că prietenul Lidiei o sfătuieşte să le dea oricât pentru a scăpa de etilotest, pentru că "odată ce ai suflat în fiolă, aia se înregistrează și e foarte complicat să rezolvi". 

Lidia Buble, hărţuită de poliţistul pe care l-a mituit

Din înregistrare, se mai înţelege că poliţistul care a oprit-o pe Lidia Buble i-a făcut avansuri şi ar fi încercat să facă rost de numărul de telefon al artistei. 

 "Nu știu cum îl cheamă, dar avea vrăjeală în el, efectiv … deci … ăsta nu știu la ce se aștepta…adică…el…Doamne! Niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva. Efectiv, deci se dădea la mine la modul ăla nesimțit și-mi zicea „Ce să facem acum domnișoară Lidia?” „Dă-mi amendă, ce să faci?” „Păi știți, e 2.500 și nu știu cât amenda…” Zic: Ok. Dă-mi amendă. Muream de sete. Ce vrei să fac? Dă-mi amendă!” ”Păi nu amendă…nu v-aș da, poate ne calculăm altfel”. Și zic:„Aaaa, păi zi așa! Ce vrei, bani? Vii după mine până acasă, ce să fac? N-am nimic la mine. Am luat bani să-mi iau apă, nu mi-am luat bani să…” Și vine mă, după mine ăsta…Doamne, mă crucesc, nu-mi vine să cred! Da, mă duc să iau cardu’ … nici nu știu câți bani se dă. Eu n-am dat în viața mea șpagă la polițiști. E prima dată, efectiv, ăsta e un puțos d-ăsta de 27 -28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani", i-a spus Lidia amicului său, înainte a merge să le dea agenţilor cei 900 de lei. 

Nici după ce solista le-a dat cei 900 de lei, bărbatul nu a încetat şi a continuat să îi facă avansuri Lidiei. 

"Vezi că era pus pe combinație, dacă ți-am zis! Doamne ferește! deci „Îți dau numărul meu dacă ai vreodată nevoie să…” Nu e nevoie”…„Acum, dacă tot ne-am întâlnit, cred că nimic nu este întâmplător…poate așa a fost să fie, dacă mai faceți prostii…Zic: Eu nu fac prostii”, a mai spus Lidia, în conversaţia înregistrată din ea şi amicul său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net