Răzvan Simion și iubita sa. Imagini cu cele mai frumoase ipostaze în care au fost surprinși îndrăgostiții!

Răzvan Simion trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan, iar cei doi nu se sfiesc atunci când vine vorba de a-și demonstra public iubirea ce și-o poartă. Iată cele mai romantice imagini în care au fost surprinși Răzvan Simion și iubita lui!

Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Foto: Arhivă
Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Foto: Arhivă

După despărțirea răsunătoare de cântăreața Lidia Buble, Răzvan Simion a mai dat o șansă iubirii, iar acum își mulțumește zilnic că a făcut-o!

RĂZVAN SIMION ȘI IUBITA SA, DALIANA

Prezentatorul TV pare îndrăgostit până peste poate de actuala lui iubită, Daliana Răducan, care este de profesie arhitect și designer de interior. Aceasta nu este nici ea străină de lumea televiziunii, făcând parte din echipa „Visuri la Cheie”, de la Pro TV.

Încă de când s-au afișat oficial ca un cuplu, cei doi apar adesea pe rețelele de socializare în ipostaze romantice, bifând până în prezent și multe vacanțe împreună.

Imagini din vacanța celor doi în Monte Carlo

Cea mai recentă astfel de „escapadă” romantică a fost cea din Monte Carlo, cei doi îndrăgostiți împărtășind și cu urmăritorii lor virtuali cele mai frumoase momente petrecute în superba locație de pe coasta de Azur.

Prezentatorul emisiunii „Neatza”, de la Antena 1, o răsfață pe cea care îi este alături de aproape doi ani cu diverse astfel de vacanțe în doi, unde gesturile tandre și declarațiile romantice sunt nelipsite.

Fotografii cu Răzvan Simion și iubita sa

Și Monte Carlo este doar una dintre destinațiile de poveste alese de îndrăgostiți. Cei doi au bifat, de-a lungul relației lor, vacanțe în locații exotice și ofertante pe partea turistică, precum Thailanda sau frumoasa Grecie, acolo unde s-au bucrat de peisaje care-ți taie respirația, dar și de atracțiile zonei. Și cum orice plimbare pare mai frumoasă în doi, cuplul a demonstrat din plin că dragostea merge mână în mână cu călătoritul.

Citește și: Răzvan Simion și iubita Daliana, vacanță romantică la Atena

Răzvan Simion are doi copii

Pe plan personal, Răzvan Simion se mândrește și cu statulul de tătic. Înainte de a o cunoaște pe Daliana, și chiar și pe „fosta” Lidia Buble, acesta a fost căsătorit cu Diana, femeia care i-a oferit și doi copii frumoși, Ianca și Tudor, de 16 și respectiv 14 ani.

Cei doi soți au divorțat însă în 2015, Lidia Buble fiind atunci acuzată că le-a „distrus” mariajul. Cinci ani mai târziu însă, și între Răzvan Simion și cântăreață a intervenit ruptura, iar de atunci prezentatorul TV vede viața în roz alături de Daliana.

Citește și: Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu Daliana Răducan! Poza care demonstrează că adolescenții o îndrăgesc

Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a făcut deja cunoștință iubitei lui cu cei doi copii pe care îi are din fostul mariaj, semn că lucrurile devin din ce în ce mai serioase între ei.

Citește și: Cum l-a transformat iubita arhitect pe Răzvan Simion. Daliana i-a reparat și inima, și garderoba

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net