Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu Daliana Răducan! Poza care demonstrează că adolescenții o îndrăgesc

Ultima actualizare:

Răzvan Simion este îndrăgostit nebunește de iubita arhitect! Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani are planuri serioase cu Daliana, așadar i-a făcut deja cunoștință cu cei doi copii pe care îi are din fostul mariaj. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului 2020
Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului 2020

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara anului 2020. La scurt timp după separarea de Lidia Buble, Răzvan s-a afișat alături de frumoasa Daliana care iată că a reușit să îl cucerească iremediabil.

Îndrăgostiții și-au făcut planuri de viitor, iar Răzvan a decis că a sosit momentul ca iubita lui să îi întâlnească pe Ianca și Tudor, copii pe care prezentatorul îi are din mariajul cu fosta soție. 

Răzvan a distribuit o fotografie în care apare alături de Daliana și copii. În imagine, Răzvan o ține o mână protector pe umărul fiicei sale de 17 ani, Ianca, în timp ce Tudor este îmbrățișat de Daliana. Toți zâmbesc larg, iar instantaneul transmite faptul că cei patru se înțeleg de minune, iar juniorii au acceptat-o cu drag în viața lor pe noua parteneră a tatălui. 

Mai mult decât atât, Click! a aflat faptul că Daliana are o legătură bună și cu fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana. Nu s-a putut afirma același lucri despre Lidia Buble. Diana nu a putut să o accepte deloc pe Lidia, iar cele două și-au aruncat adesea cuvinte dure, în mod indirect, pe rețelele de socializare. În plus, Lidia ar fi fost motivul pentru care mariajul dintre Diana și Răzvan ar fi ajuns la final. 

Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu noua sa iubită, Daliana Răducan
Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu noua sa iubită, Daliana Răducan

Răzvan Simion a avut o viață amoroasă plină de suișuri și coborâșuri. În anul 2015, toți am fost surprinși când prezentatorul a anunțat că a divorțat de femeia care i-a fost alături timp de mai bine de un deceniu. Diana Simion a suferit în urma separării, dar în anul 2019 a dat o șansă legăturii cu Radu Bița, iar în anul 2021 a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. 

Citește și: Cum l-a transformat iubita arhitect pe Răzvan Simion

După divorțul de Diana, Răzvan Simion a format, timp de cinci ani, un cuplu cu îndrăgita solistă Lidia Buble, căreia i-a fost și manager. Din relație nu au lipsit declarațiile de dragoste publice, mesajele duioase pe Instagram și nici cadourile de mii de euro. Răzvan i-a dăruit Lidiei Buble un autoturism în ziua în care a împlinit 26 de ani. Din păcate, relația lor a ajuns la final în anul 2020. Răzvan nu a suferit pentru multă vreme și și-a găsit fericirea în brațele Dalianei Răducan, o arhitectă de succes. 

Răzvan Simiona a vorbit la superlativ despre Daliana, în cadrul podcastului moderat de artistul Damian Drăghici. Prezentatorul a dezvăluit că relația cu Daliana este una liniștită, care îl face să se simtă împlinit și înțeles pe deplin.

Vezi și: Diana Simion, fericită în brațele noului soț

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a povestit Răzvan Simion. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net