Răzvan Simion și Daliana Răducan, escapadă romantică în Monte Carlo! În ce opulență se scaldă îndrăgostiții

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii „Neatza", de la Antena 1, a plecat într-o binemeritată vacanță. Nu singur, ci împreună cu cea care îi este alături de aproape doi ani: arhitecta Daliana Răducan.

image

Dani Oțil s-a întors recent dintr-o scurtă vacanță în Dubai, așadar a venit rândul colegului său să se relaxeze și să lase în urmă agitația traficului bucureștean. Răzan Simion și-a făcut bagajele și s-a îndreptat spre o destinație luxoasă, care nu este la îndemâna oricui.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, paradă de gesturi tandre în public 

Locul în care Răzvan petrece clipe de poveste este Monte Carlo. Daliana Răducan este cea care îl însoțește în escpada sa, iar imaginile pe care Răzvan le-a distribuit pe contul personal de Instagram sunt unele fabuloase!

Răzvan Simion a prezentat admiratorilor de pe internet o parte din luxul în care se scaldă, departe de România. Hoteluri exclusiviste, cu piscină imensă, costume de firmă și peisaje care îți taie respirația, sunt ingredientele care par să descrie vacanța lui Răzvan, dacă aruncăm o simplă privire asupra pozelor pe care le-a distribuit.

stanga
dreapta
razvan simmion 5 png
razvan simion png
razvan simion 3 png
razvan simion 2 png
razvan simion  6 png
razvan simion daliana raducan png
daliana si razvan simion
daliana si razvan simion
daliana si razvan simion
daliana raducan si razvan simion jpg
razvan simion daliana raducanu JPG
razvan simion daliana raducan si copiii
razvan simion daliana raducan
razvan simion daliana 5 jpg
razvan simion daliana 6 jpg
razvan simion daliana 3 jpg
razvan simion daliana 2 jpg
razvan simion daliana 4 jpg
razvan simion daliana 2 jpg

De când formează un cuplu cu Daliana, un singur lucru este cert. Prezentatorul este mult mai atent la modul în care se aflișează și pare să fie interesat de arhitectură și de design interior pentru că participă cu drag la evenimentele dedicate sferei de interes a iubitei sale. Mai mult decât atât, nu ezită să îi promoveze realizările pe contul de Instagram și să îi laude munca public.

În urmă cu puțin timp, Răzvan și Daliana au participat la un eveniment dedicat designului, iar toți cei prezenți au remarcat că matinalul de la Antena 1 este pur și simplu fermecat de partenera lui de viață. Au purtat ținute asortate, de un alb imaculat și au făcut schimb de priviri cu subînțeles. Răzvan a ținut-o protector de mijloc, iar iubirea dintre ei este evidentă cu ochiul liber. 

Răzvan Simion își face planuri de nuntă cu Daliana Răducan

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu din vara anul 2020 și au planuri cât se poate de serioase pentru viitor. Daliana i-a cunoscut deja pe  Ianca şi Tudor, copiii pe care Răzvan îi are alături de Diana, femeia care i-a fost soție mai bine de un deceniu. 

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune şi formează un cuplu, pe micul ecran, cu Danin Oţil. Cei doi prezintă emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", de la Antena 1. Răzvan a fost căsătorit cu Diana, până în 2015. 

Relaţia sa cu Lidia Buble a ţinut prima pagină a publicaţiilor, dar cei doi şi-au spus adio, după cinci ani, în 2020. Atunci, matinalul Antena 1 a fost cel care a anunţat despărţirea, pe paginile personale de Instagram şi Facebook, cu doar două zile înainte de ziua de naştere a solistei. 

Daliana Răducan este architect și designer de interior. Ea a făcut parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", dar a decis, acum mai mulţi ani, să îşi deschidă propria afacere. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet (5) jpg
romanca rechin 1 png
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
hurghada rechini JPG
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica