Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță de vis în Dubai!

Ultima actualizare:

Dacă multe dintre vedetele din showbiz au decis să petreacă Paștele alături de familie, în Capitală sau în orașe apropiate, acesta nu a fost cazul lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu care se bucură din plin de relaxare pe meleagurile îndepărtate ale Dubaiului. Cuplul distribuie constant imagini din vacanță și comentează, în stiul caracteristic, pe marginea instantaneelor realizate. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, senzuali, într-o vacanță în Dubai!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se află de câteva zile în Dubai. Atunci când nu sunt la plajă, nu se bălăcesc cu delfinii sau nu merg la cumpărături, spre disperarea lui Dani care s-a plâns fanilor de pe Instagram că soția sa este abonata mall-ului din Dubai, cei doi distribuie cadre superbe pe Instagram. 

Citește și: Ce fac Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în prima noapte în care Tiago doarme singur 

Atât Gabriela, cât și Dani Oțil s-au fotografiat alături de delfini, dar și pe dunele de nisip. Așa cum era de așteptat, soția moderatorului TV a apelat la experiența sa de model pentru a realiza o serie de imagini în care, întinsă pe nisip și îmbrăcată într-o ținută lejeră, și-a scos în evidență formele de invidiat.

Deși a născut în toamna anului trecut, soția prezentatorului arată impecabil în haine provocatoare și trece cu brio proba costumului de baie. Nu, de pe contul Gabrielei nu lipsește nici imaginea în care aparte purtând un costum minuscul roșu, care lasă la vedere abdomentul tonifiat și picioarele fără pic de celulită. 

Este cunosctut faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu glumesc ori de câte ori au ocazia, iar relația lor se bazează și pe un fin simț al umorului și capacitatea de a face haz de necaz. Lucru demonstrat și de fotomodel atunci când a acceptat să participe la Iumor, cu un roast la adresa lui Dani Oțil.

Gluma care a atras atenția și a tranformat roast-ul într-un subiect de dezbatere a fost comparația pe care Gabriela a făcut-o la un moment dat. Modelul a numit-o, în mod indirect, bunică pe Mihaela Rădulescu, făcând trimitere la diferența mare de vârsta existentă între ea și Dani Oțil și, desigur, la relația controversată pe care cei doi au avut-o în urmă cu aproape un deceniu. 

Gabriela Prisăcariu poartă cele mai provocatoare ținute în vacanța din Dubai 

Aflați în Dubai, Dani a fost cel care a demonstrat acum că are un simț al umorului dezvoltat. Soția sa a distribuit o imagine în care poartă o rochie de seară, cu un decupaj amplu pe unul dintre picioare.

Din imagine, poate fi dedus că Gabriela nu poartă deloc lenjerie intimă. Parcă intuind comentariile care aveau să vină din partea fanilor Dani Oțil a fost printre primii care a comentat, pe un ton glumeț: „Să știți că nu este în fundul gol. Așa este doar în poză. În oraș mergem în trening". 

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, în lenjerie intimă după naștere 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai anul trecut, iar în luna septembrie au devenit părinții micuțului Tiago. Nunta s-a desfășurat într-un cadru intim, iar invitați la ceremonie au fost doar prietenii foarte buni ai cuplului. De la eveniment nu au lipsit Răzvan Simion și Florin Ristei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net