Soția lui Dani Oțil, întâlnire cu un bărbat, în locația din Herăstrău

#Exclusiv Click!

Gabriela Prisăcariu este una dintre acele femei care știu să țină frâiele unei afaceri. Drept dovadă, soția lui Dani Oțil a fost fotografiată de paparazzii Click!, în locația pe care o deține cu prezentatorul tv, în Herăstrău. Companie i-a fost un bărbat, cel mai probabil un colaborator sau furnizor.

dani otil gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu, relație de iubire sinceră cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, întâlnire de afaceri?

Îmbrăcată casual, relaxată, stăpână pe ea și cu gândurile organizate, zicem noi, Gabriela Priscariu împarte și capra, și varza, cum vine vorba. Ea și Dani Oțil știu bine ce au de făcut, cresc amândoi copilul, deși ambii au locuri de muncă și alte îndatoriri de care trebuie să țină cont.

Dimineața, matinalul este pe post, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, iar Gabriela Prisăcariu este cea care stă cu bebelușul. După masa se schimbă lucrurile, celebrul model iese din casă, Dani fiind cel care stă cu cel mic. Gabriela Prisăcariu se ocupă de afacerea familiei, pune la punct detalii, se întâlnește cu diverse persoane, iar afacerile familiei chiar o țin în priză.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, probleme cu micuţul Tiago: «Nu prea ia în greutate»

Dani Oțil și soția lui dețin un restaurant în zona de Nord a Capitalei, dar și o cafenea proaspăt deschisă. Așa cum este și normal, cei doi fac din toate câte puțin, fiecare ocupându-se atât de casă, copil și cățel, cât și de afacerile din care scot bani.

Click! a surprins-o pe Gabriela Prisăcariu la o sesiune business, în discuții serioase, după care s-a îndreptat către mașina personală. Bărbatul care i-a ținut companie la cafea, în Herăstrău, a condus-o până la bolidul de lux, ca un gentlemen adevărat.

stanga
dreapta
gabriela oțil 1 JPG
gabriela oțil 3 JPG
gabriela oțil 2 JPG
gabriela oțil 4 JPG
gabriela oțil 5 JPG
gabriela oțil 6 JPG
gabriela oțil 7 JPG
gabriela oțil 8 JPG
gabriela oțil 9 JPG
gabriela oțil 10 JPG
gabriela oțil 12 JPG
gabriela oțil 11 JPG
gabriela oțil 13 JPG
gabriela oțil 14 JPG
gabriela oțil 17 JPG
gabriela oțil 16 JPG
gabriela oțil 15 JPG
gabriela oțil 19 JPG
gabriela oțil 18 JPG
gabriela oțil 20 JPG
gabriela oțil 22 JPG
gabriela oțil 21 JPG
gabriela oțil 23 JPG
gabriela oțil 24 JPG
gabriela oțil 26 JPG
gabriela oțil 25 JPG
gabriela oțil 27 JPG
gabriela oțil 28 JPG
gabriela oțil 30 JPG
gabriela oțil 29 JPG
gabriela oțil 31 JPG

Soția lui Dani Oțil, supărată după ce a fost criticată că a ieșit în club

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia sunt în centrul atenției publicului, iar fiecare mișcare le este atent urmărită. 

O întâmplare care a scos-o din sărite pe soția lui Dani Oțil s-a întâmplat recent. După ce a ieșit, cu fetele, în club, Gabriela Prisăcariu, a fost deranjată de bârfele apărute după micuța escapadă. Aceasta a declarat că nu este deloc de acord cu mentalitatea românească, prin care se consideră normal ca doar femeia să stea acasă cu cei mici. Gabriela a ținut să-și spună părerea sinceră și să răspundă, printr-un live, sutelor de mesaje.

Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze'', a declarat Gabriela.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că încă se fac diferențe, în România, între femei și bărbați și crede că, tocmai din cauza acestei gândirii, nu suntem pe drumul cel bun.

În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc”, a adăugat Gabriela

Prin live-ul de pe Instagram, Gabriela a dorit să facă lumină în legătură cu ceea ce se întâmplă în familia sa. Cei doi au și alte pasiuni, iar fiecare își poate petrece timpul cum dorește, atât timp cât există înțelegere.

Citește și Ce cauta Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția, de acasă

stanga
dreapta
gabriela si dani otil
3 dani otil jpg jpeg
dani otil 4 jpg
dani otil luca tiago jpg
3 gabriela prisacariu si dani otil jpg jpeg

Gabriela Prisăcariu, Escapadă în club cu Ramona Olaru

Gabriela Prisăcariu a decis să iasă în club, după o perioadă în care nu s-a mai distrat, ca pe vremuri. Soția lui Dani Oțil a fost însoțită de Ramona Olaru, asistenta de la Neatza. Fetele s-au distrat și au dansat, dar au ținut să arate asta și fanilor.

  „Am ieșit la discotecă. Se vede că nu am ieșit de ceva vreme… sunt singura care dansează”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceasta a fost bombardată cu întrebări despre un posibil divorț. Gabriela a negat acest fapt printr-o declarație.

Ies și eu odată în oraș după mult timp, singură, cu fetele, și mă întreabă oamenii dacă am divorțat. Ei bine, nu a scăpat. Știu, ar fi vrut, dar nu”, a mai Gabriela Prisăcariu în mediul virtual.

Gabriela Prisăcariu are o relație cu Dani Oțil de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2021, iar în toamnă, au devenit părinţii unui băiat.

Citește și Ce cauta Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția, de acasă 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg