Lidia Buble a recunoscut care este cel mai mare complex fizic: «Am aflat când am intrat în showbiz»

Ultima actualizare:

Lidia Buble a recunoscut care este partea fizicului ei de care s-a simțit complexată în momentul în care a intrat în showbiz. În ciuda presiunilor, vedeta refuzat să își facă vreo intervenție, chiar dacă mai primește critici din când în când. 

Artista în vârstă de 28 de ani este cunoscută pentru stilul ei neconvențional atât din punct de vedere al imaginii, cât și al atitudinii. Se știe că vedeta nu permite nimănui să-i dicteze ce să facă, iar acest lucru a fost valabil, chiar și atunci când propriul ei tată nu a fost de acord să aibă o relație cu actorul cubanez, Harlys Beccera. 

Citește și: Lidia Buble, schimbare de look! Vedeta a lăsat fanii să decidă

Deși artista reputează la acest moment un succes extraordinar și este admirată de o întreagă armată de fani, lucrurile au fost cu totul diferite atunci când a făcut primii pași în industria muzicală. 

Lidia Buble a mărturisit că s-a confruntat cu numeroase critici în ceea ce privește aspectul fizic, mai exact nasul ei, despre care i s-a spus că este prea mare. Vedeta a fost la început derutată, întrucât, până la acel moment, nu se mai simțise niciodată complexată pentru felul în care arată. În timp, artista a învățat să nu dea atenție gurilor rele, iar acum își consideră nasul un element unic, care o distinge de restul fetelor.

Citește și: Lidia Buble, imaginea care confirmă noua relaţie. Prima fotografie alături de iubitul misterios
„De mică am fost foarte mulțumită de felul în care am arătat și de felul în care am fost creată de Dumnezeu și cred că asta face diferența. Poți să fii frumoasă și dacă nu ai încredere în tine, lucrul acesta se reflectă și oamenii te simt! Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că «Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!», diferite comentarii. Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie.

Cumva oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis «Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare!» Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment! Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el!”, a declarat Lidia Buble pentru CanCan. 

Lidia Buble, într-o relație cu un bărbat misterios?

Lidia Buble a avut o viață amoroasă trepidantă. După despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion, artista și-a găsit fericirea în brațele actorului cubanez Harlys Beccera. Artista părea extraordinar de îndrăgostită de noul ei iubit, iar imaginile împreună postate pe social-media confirmau că sentimentul este reciproc. Din păcate cei doi s-au despărțit,, iar factorul decisiv a fost distanța, faptul că viața lor se desfășura în colțuri opuse ale lumii. 

Recent, Lidia a publicat o imagine, în care se află alături de un bărbat misterios, însă vedeta nu a oferit mai multe detalii. Fotografia a apărut la o zi după ce artista a povestit cu mult patos fanilor ei că s-a sărutat de zor cu un băiat și că rujul a fost atât de rezistent, încât nu i s-a luat de pe buze. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net