A spus «adio» competiției! Iată cine a părăsit Sunt celebru scoate-mă de aici!:«Pleci ca o amazoană»

Ultima actualizare:

Ediția difuzată joi, 10 noiembrie, a show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici! a adus o nouă eliminare. Cei trei concurenți care s-au confruntat pentru o șansă de a rămâne în cea mai intensă competiție de supraviețuire a momentului au fost Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și Ami.

image

Proba de eliminare din show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici! au adus o provocare plină de adrenalină, care atestat din nou limitele celor trei concurenți. Ami, Radu Vlăduț și Cristi Mitrea au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat.

Curajoasa Ami a reușit să țină piept celorlalți doi concurenți, însă Cristi și Radu s-au mișcat mai repede, astfel că artista s-a clasat pe ultimul loc, cu cel mai slab timp. 

Ami a fost nevoită să-și ia «la revedere» de la colegii ei, cu toate acestea Adela Popescu și Cabral i-au admirat evoluția de-a lungul competiției Sunt celebru scoate-mă de aici!.

Ami, ai venit pe parcurs, dar cu o determinare care putea muta munții din loc“, a spus Adela Popescu.

Sunt fericită că am ajuns aici, că mi-am împins limitele. A fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată și a fost o onoare să fiu aici. Am luat câte o lecție de la fiecare. Nu sunt absolut deloc tristă că plec“, a mărturisit cântăreața la ediția de joi a show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici!. 

Ai venit ca un pui de găină speriat și pleci ca o amazoană“, a adăugat Cabral. 

„Așa e, plec mult mai încrezătoare și mai curajoasă“, a mai spus cântăreața.

Ami, concluzii despre experiența de la Sunt celebru scoate-mă de aici!

Ami a mărturisit că experiența din jungla dominicană a ajutat-o să-și conștientizeze abilitățile și a învățat câte ceva de la fiecare coleg al ei. 

E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni... E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Ediția Sunt celebru, scoate-mă de aici! de joi seară a fost lider de audiență. În intervalul orar 21:35 – 23:33, show-ul a înregistrat 5.5 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, în rândul publicului național format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade ESOMAR ABCD.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net