Tania Popa, detalii din culisele show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «A fost sinistru»

#Exclusiv Click!

Fiecare întâlnire cu actriţa Tania Popa (49 de ani) este o bucurie, mai ales că are multe poveşti de spus. Şi cum tocmai s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, am profitat de întâlnirea noastră ca să aflăm cum se simte după ce şi-a dislocat umărul la unul dintre concursurile din reality-show-ul de la Pro TV.

În timpul unei probe  de la „Sunt  celebru,  scoate-mă  de aici!”,  Taniei i  s-a dislocat  umărul
În timpul unei probe de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Taniei i s-a dislocat umărul

Click!: Cum te simţi? Ştiu că ţi-ai dislocat umărul la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ţi-ai revenit?

Tania Popa: Mă rog, mi-am revenit, dar trebuie să mă operez, pentru că a ieşit prea rău. Eu, de regulă, mi-l puneam singură la loc. Dar acolo prea nasol a fost şi nu s-a putut decât cu anestezie generală, la spital. Am fost la spital şi când au văzut, în radiografie, ce am acolo, au zis: „Neh, s-a terminat!”.

Cu cine te-ai înţeles cel mai bine dintre colegii din reality show-ul de la Pro TV?

Tania Popa: Eu cu nimeni nu m-am certat. Cu toţi am încercat să fiu „OK”, pentru că nu îi cunoşteam. Şi cu oameni străini nu am foarte multe de împărţit. Cu Cornel Palade mă ştiam cel mai bine, am lucrat cu el nu demult. Cu Cristi Mitrea m-am reîntâlnit, şi, culmea, că de data asta am avut o relaţie senzaţională. Trebuie să intri în universul lui. El a fost şi la „Ferma”.

image

La „Ferma” ai câştigat, te vedeam câştigătoare şi de data asta.

Tania Popa: E cu totul altceva. În rest, am încercat să îmi placă de toţi, dar unii, cu tot dinadinsul, au vrut să nu-i plac.

Nu poţi să îi înghiţi chiar pe toţi...

Tania Popa: Pot să zic cu cine mi-ar plăcea să mă revăd. Cu Lidia Buble. Am descoperit-o, este adorabilă şi sper din suflet că o să mă revăd cu ea. Clar, o să mă intersectez cu mulţi dintre ei. Cu Mitrea păstrez legătura. Cu unii însă nu o să vreau să vorbesc niciodată în viaţă. Nu o să vreau să am de-a face nimic, că n-au nici în clin, nici în mânecă cu mine şi cu tot ce însemn eu.

Are o pasiune secretă: croitoria

Cât ai stat plecată?

Tania Popa: Efectiv, acolo, în camp, am stat 33 de zile. Şi săptămâna împărţită în venire şi plecare. Deci, 33 plus 7 zile, 40 de zile am fost plecată de acasă.

Ce ţi-a lipsit cel mai tare acolo?

Tania Popa: Familia. Mâncarea nu mi-a lipsit deloc. Mă bucuram, pe zi ce trece, când vedeam că slăbesc, slăbesc, slăbesc. Ăsta a fost ţelul meu prim şi mă rugam să îmi ţin nervii.

Tania are doi copii
Tania are doi copii

Ai slăbit, ai siluetă de manechin, acum.

Tania Popa: Am slăbit 8 kilograme. De când am venit, m-am menţinut şi încerc să mai dau jos. Îmi mai doresc 5 kilograme în minus, ca să fiu mulţumită.

Dar câte kilograme ai avut?

Tania Popa: M-am dus cu mărimea 42 şi am venit cu 38. Eu tot timpul am fost slabă şi mi-e greu mie acum. 

Ce-ţi fac copiii? Ce-ţi face soţul? Te-a lăsat să mergi?

Tania Popa: Da, mai ales ca să slăbesc! Dar el a slăbit 10 kilograme... de dorul meu! Copilul cel mic, sportiv de performanţă, este tot timpul la competiţii, cantonamente. Este foarte bun. Are 13 ani, dar face sport de la 6 ani. Şi fiica-mea are 23 de ani, e la facultate şi e la casa ei, de mulţi ani.

Tania nu este doar actriță,  ea fiind pasionată și de fashion
Tania nu este doar actriță, ea fiind pasionată și de fashion

Dacă tot vorbim de universul tău, spune-mi ce legătură ai cu moda? Ne-am întâlnit la creatoarea de modă Corina Boboc.

Tania Popa: Asta am vrut să fac toată viaţa mea! Am atelier, unde eu sunt şefa şi eu lucrez. Sunt stăpânul şi angajatul meu. Mi-am dorit să fac asta. Ador hainele, ador să le fac, să le gândesc. Iar pe Corina am descoperit-o văzând-o, tot timpul, la braţul soţului ei, actorul Lari Georgescu, care-mi e coleg. Nu ştiam ce face, cu ce se ocupă, evident, dar, îmi plăcea de muream de ea. Şi, când am aflat ce face am zis: „Femeia asta trebuie să fie a mea!”. (râde) Am avut tentative să mă duc la atelier, dar fiind la Târgovişte, din cauza timpului, n-am putut.

Dar nu contează. Îmi place de mor că lucrează cu materiale frumoase. Pentru mine, materialul e tot. Simplitate, nu extravaganţe, calitate, minimalism, sunt, exact, pe gustul meu! De-abia aşteptam să ajung la atelier! Acolo, e terapia mea, să fac haine. M-am bucurat mult când mi-a spus Corina Boboc: „Ai timp, poţi să vii?”, şi m-am uitat în agendă, că sunt liberă!

Voiam să te întreb câte haine ţi-ai luat în junglă.

 Tania Popa: Am avut o listă, dar acea listă s-a triat de 3 ori. Şi unde ne-au spus - dau, aşa, direct din casă: „Puteţi să vă luaţi 10 perechi de chiloţi!”, ne-au lăsat doar trei. Dar n-am avut nevoie decât de două perechi. Pentru că pe unii îi purtam, îi spălam şi tot aşa. N-aveai nevoie nimic. Experienţa este „wow”, dar n-aş mai repeta-o niciodată. Ca experienţă, să o ai în coşuleţ, acasă, pusă, de poveşti. Dar e sinistru!

Mai mâncasei gândaci?

Tania Popa: Nu, nu am mâncat. Erau prea mari, carapacea nu se putea mesteca de nici un fel, trebuia înghiţită aşa. Shake-urile au fost cele mai infecte. Dar îţi doreai să te duci la probă, numai să nu stai, acolo, cu toţi la un loc. Să ieşi de acolo.

În 2018 a câştigat «Ferma vedetelor»

image

Teatrul este însă viaţa Taniei Popa. Iată ce planuri are după ce a revenit în ţară!

„Am scos o premieră absolut superbă, la Naţional. «Bolta cerească», făcută de Gelu Colceag. Joc cu 13 «muieri» de la Teatrul Naţional! Plus două, rezervă. Sunt două câte două, pe rol, dar subiectul, piesa şi montarea sunt senzaţionale. Am reluat toate proiectele de la Teatrul Elisabeta. Ultima premieră, de acolo, chiar mâine avem «Despre dragoste, cu ură», cu Cristi Iacob. Foarte frumos!”, ne-a mărturisit actriţa, care  s-a născut pe 19 ianuarie 1973 în Causeni, Moldova.

A jucat şi în seriale de televiziune precum «Meseriaşii» sau «Tanti Florica», iar în 2018 a participat la reality show-ul «Ferma vedetelor” pe care l-a şi câştigat. Este căsătorită cu Veceaslav Damian şi are doi copii.

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net