Tania Popa, dezvăluiri dureroase despre tatăl care a decedat. Bărbatul a băut antigel

Ultima actualizare:

    Tania Popa a povestit despre modul ciudat în care a murit tatăl ei Foto: Captură Video
Tania Popa a povestit despre modul ciudat în care a murit tatăl ei Foto: Captură Video

Actrița Tania Popa a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, atunci când la vârsta de 20 de ani și-a înmormântat tatăl. Invitată în cadrul unei emisiuni, Tania a dat detalii despre moartea neobișnuită a părintelui ei, care a băut antigel și a adormit, iar a doua zi nu s-a mai trezit.

Tania Popa și-a pierdut tatăl la vârsta de 20 de ani, pe când bărbatul avea doar 49 de ani, într-un accident nefericit care l-a omorât pe părintele actriței. Accidentul ar fi putut evitat din mai multe puncte de vedere, însă situația a făcut ca acesta să moară din propria greșeală. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii „Agenția Vip” despre întregul incident. 

Tatăl Taniei Popa a murit după un accident nefericit 

Tania Popa a povestit cum tătăl ei şi-a pierdut viaţa la vârsta de 49 de ani, pe când aceasta abia împlinise 20 de ani. Bărbatul a mers în locul din casă în care se găseau diferite sticle și borcane cu băuturi, printre care era strecurată și o sticlă de antigel. Fiind daltonist, bărbatul nu a observat că a luat recipientul greșit, cel de antigel, în loc de bautura pe care şi-ar fi dorit-o, şi a băut o cană dintr-aceasta. Imediat s-a culcat, iar atunci când s-a trezit, a murit, a explicat Tania Popa. Tatăl acesteia ar fi avut o şansă la viaţă dacă nu s-ar fi culcat, din spusele actriței. 

Tania face parte dintr-o familie numeroasă, însă a mărturisit că simte că aceasta este cuprinsă de un blestem: ,,În neamul tatălui meu parcă e un blestem. În mod special bărbaţii, aproape toţi, au murit. Unchii mei, soţii mătuşilor mele, bunicul...”, a spus ea pentru Antena Stars, potrivit Spynews

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net