Tania Popa și-a cunoscut soțul după o noapte în club: «Le-am spus alor mei după doi ani»


    Tania Popa și actualul ei soț s-au cunoscut într-un club Foto: Arhivă personală
Tania Popa și actualul ei soț s-au cunoscut într-un club Foto: Arhivă personală

Tania Popa este o persoană ce pare că radiază mereu de fericire, având mai tot timpul un zâmbet larg pe față. Aceasta este cunoscută pentru pozitivitatea sa, și se pare însă că are un motiv foarte întemeiat pentru care este mereu veselă. Invitată în cadrul unei emisiuni, îndrăgita actriță a vorbit despre una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, cea în care și-a cunoscut sufletul pereche, actualul ei soț, Veaceslav Damian.

Se pare că dragostea a luat-o prin surprindere pe Tania, care și-a cunoscut viitorul partener de viață într-un club. Lucrurile s-au dezvoltat repede între ei, iar Veaceslav a cerut-o de soție la doar o săptămână distanță. Nici măcar părinții actriței nu au știut inițial că aceasta s-a căsătorit, deși Tania l-a prezentat pe alesul ei acestora după două luni de la căsătorie. De când și-au unit destinele însă, cei doi se completează perfect unul pe celălalt, se descoperă pe zi ce trece și au împreună și un băiat, pe nume Slavic. 

Tania Popa și actualul ei soț s-au cunoscut într-un club
Tania Popa și actualul ei soț s-au cunoscut într-un club

În cadrul emisiunii „Agenția VIP”, difuzată de Antena Stars, Tania Popa și-a amintit despre cum a început relația cu actualul ei soț, și anume într-un club. 

„Eram cam drunk and in love (beată și îndrăgostită), nu se uită...M-a cerut de nevastă într-o săptămână, ne-am căsătorit pe ascuns și le-am spus alor mei după doi ani. Habar nu am ce s-a întâmplat. Am vorbit în fiecare seară până la trei dimineața în parcare. Fetele așteaptă prințul, eu l-am prezentat după două luni după ce ne-am căsătorit”, a dezvăluit Tania Popa.

Actrița s-a căsătorit prima oară la 18 ani, ulterior s-a recăsătorit şi a divorţat din nou, însă acum și-a găsit alesul. Veaceslav este un basarabean cu 11 ani mai tânăr, iar cei doi sunt căsătoriți de 10 ani. Pe lângă băiețelul pe care îl are cu actualul soț, actriţa mai are o fiică, Daria, în vârstă de 18 ani.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png