Actrița Tania Popa, amintiri dureroase din copilărie: «Ajunsesem să dau cu cuțitul în masă, lângă mama»

Ultima actualizare:

Actrița Tania Popa este cunoscută de o țară întreagă datorită spectacolelor în care joacă și a energie debordante pe care o are. Oriunde pășește aduce cu ea o stare de bine, iar zâmbetul ei este molipsitor. Puțini știu ce drame ascunde îndrăgita acriță. 

Tania Popa a avut o copilărie zbuciumată
Tania Popa a avut o copilărie zbuciumată

Tania Popa a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre perioada copilăriei și a adolescenței. Tania a povestit că a fost scăpată în cap, la doar nouă luni, de nașul ei. Atunci a suferit o comoție cerebrală.

Citește și: Tania Popa, dezvăluiri dureroase despre tatăl care a decedat

Mai târziu, la doar trei anișori a căzut pe un cuib de viespi care au înțepat-o. A intrat în șoc anafilactic, iar medicii au fost nevoiți să îi provoace coma indusă pentru a-i salva viața. A petrecut trei luni pe patul de spital, în stare comatoasă. 

Copilăria artistei nu a fost una dintre cele mai fericite. Tania a dezvăluit că a fost un copil foarte independent și descurăreț, iar părinții ei nici măcar nu știau în ce clasă este. În adolescență a avut numeroase conflicte cu mama sa și recunoaște că i-a provocat multă durere celei care a adus-o pe lume.

Nu de puține ori a reacționat exagerat, a țipat, a trântit uși sau chiar a înfipt cuțitul în masă pentru a-și face auzită părerea. Privind în urmă, Tania regretă reacțiile necontrolate, dar este mândră că în prezent a învățat să își controleze emoțiile și furia. 

„M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, că îmi explodase psoriazisul. Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când să-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată.”, a fost dezvăluirea șocantă a actriței. 

Vezi și: Cum a slăbit Tania Popa cinci kilograme în trei săptămâni

Tatăl Taniei a murit la 49 de ani din cauza unei greșeli stupide 

Tania a povestit și unul dintre cele mai marcante episoade ale vieții sale. Actrița și-a pierdut tatăl când avea doar 20 de ani. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a băut accidental antigel, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Vedeta a povestit că a suferit nespus când a aflat despre moartea absurdă a părintelui său și a avut nevoie de ani întregi pentru a procesa trauma. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net