Nenorociţi de jungla dominicană!

Unii ar spune: ce nu fac eu pentru bani şi faimă? Dar când sănătatea ţi-e pusă în pericol, nimic nu te mai motivează. În mai toate reality show-urile filmate şi difuzate la noi s-a întâmplat ca unii concurenţi să se rănească în direct.

Ami a intrat mai târziu  în concurs și a și avut parte  de o experiență neplăcută
Ami a intrat mai târziu în concurs și a și avut parte de o experiență neplăcută

Anumite probe îi aduc pe concurenți la limită

Îi amintim doar pe Augustin Viziru din "Ferma vedetelor" sau Dorian Popa la "Utimul trib", dar iată că sunt exemple şi la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", show ale cărui filmări s-au terminat deja.  

Citește și: La ce s-a repezit Lidia Buble după ce a ieșit de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cei care urmăresc reality show-ul de la Pro TV au putut vedea scene terifiante cu unii concurenţi. Nici nu intrase bine în competiţie, că miniona cântăreaţă Ami a dat de belea. În timpul unei probe ce se desfăşura într-un acvariu, Ami a suferit un atac de panică şi a fost scoasă imediat la suprafaţă.

M-am panicat eu. Adică mi-am indus singură gândurile astea pentru că de apă nu mi-e frică. Mi-e frică probabil doar de gândul că rămân fără aer acolo, sub apă”, a declarat artista. După ce s-a liniştit, Ami a anunţat că îşi doreşte să continue proba.  

Vezi și: Bia Khalifa l-a făcut knock-out pe Cristian Mitrea! Nu în ring, ci la jocul de îndemânare

Apoi, săptămâna trecută am asistat cum curajoasa actriţă Tania Popa (49 de ani), care a câştigat un sezon din "Ferma vedetelor", şi-a dislocat umărul la o probă pe care a susţinut-o la înălţime şi abia când a coborât pe pământ a anunţat ce a păţit şi a ajuns pe mâna medicilor. Din fericire s-a "reparat" destul de repede şi a revenit printre colegii săi. 

La o probă de săptămâna trecută, Taniei Popa  i s-a dislocat umărul
La o probă de săptămâna trecută, Taniei Popa i s-a dislocat umărul

Alex Bogdan a făcut urticarie 

Dar accidentarea ei nu este un caz izolat. Şi Alex Bogdan (36 de ani) a avut multe probleme de sănătate în jungla dominicană, ceea ce l-a determinat să fie al doilea concurent după Răzvan Botezatu care a strigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" şi a ieşit din concurs. Lui i s-a făcut rău după ce a băut shake-uri scârboase şi a avut nevoie de medic.

Nu rata nici: Dorian Popa, în lacrimi, după ce s-a trezit cu viermi și lăcuste în gura!

La un moment dat a făcut o alergie la ce a mâncat şi i-au apărut pete pe mâini. ”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri şi de fobii, şi mult mai puţin despre mine într-un spaţiu cu oameni pe care nu-i cunosc şi nu ştiu cum să reacţionez.

Vă invidiez că aveţi puterea să rămâneţi, vreau să rămâneţi, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate şi nu am ştiut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat!

Sunt celebru, scoate-mă de aici! Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile şi mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Şi după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba”, a spus acesta în timpul emisiunii. 

Citește și: Primele reacții ale vedetelor, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Arată ca un puroi verde!”

Alex Bogdan s-a confruntat  cu multe momente de anxietate
Alex Bogdan s-a confruntat cu multe momente de anxietate
Odată ajuns acasă,  Alex și-a cerut  iubita de soție  și au plecat  la mare
Odată ajuns acasă, Alex și-a cerut iubita de soție și au plecat la mare

Imediat ce a ajuns acasă, Alex Bogdan a dezvăluit că un motiv important pentru care a decis să plece acasă a fost şi dorul de iubita sa, Cătălina, care i-a şi devenit logodnică, imediat după revenirea în România.

Mi-a lipsit liniştea oferită de omul cu care îmi trăiesc viaţa de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relaţie stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe reţelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viaţa mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorităţi, mi-am setat să văd cât pot să duc. M-am obişnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orăşel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria şi adolescenţa atletismului, sunt învăţat şi obişnuit cu sacrificiile. În timpul facultăţii am stat 5 ani în cămin, sunt obişnuit şi cu gândacii, deci n-au fost probleme”, a dezvăluit Alex Bogdan, care s-a întors cu câteva kilograme în minus. El şi-a luat iubita şi a dus-o într-o vacanţă la mare. Binemeritată, am spune noi! 

Cum arată  Cristi Mitrea  după experiența  din junglă!
Cum arată Cristi Mitrea după experiența din junglă!
image

Cristi Mitrea a slăbit vreo 10 kg 

Cel mai mult pare să fi slăbit însă luptătorul Cristi Mitrea (41 de ani), care a trebuit să-şi schimbe garderoba total la întoarcerea în ţară. El a surprins şi cu un look nou. Cel puţin 10 kg a dat jos luptătorul, care este de nerecunoscut, mai ales cu mustaţa pe care şi-a lăsat-o acum.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net