La ce s-a repezit Lidia Buble după ce a ieșit de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Lidia Buble a părăsit, în lacrimi, distribuția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV.

Învinsă de Ruxi și de Giani Chiriță

Tot în lacrimi, de fericire, de această dată, a primit vedeta și primul platou cu mâncare, imediat după ce a revenit la civilizație. Era de așteptat, după ce Lidia Buble a îndurat un meniu cu viermi, tarantule sau alte lighioane, în timpul probelor specifice show-ului.

Citește și: Eliminare dramatică la «Sunt celebru scoate-mă de aici». Iată vedeta care a părăsit în lacrimi competiția

Triumfătoare, Lidia Buble s-a așezat la masă și a umplut blatul cu felurile preferate de mâncare. „Să vă arăt prima mea masă, după ce am ieșit de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Am comandat în disperare. Aștept să vină și desertul. Mi-am comandat paste, mâncarea mea preferată, ouă prăjite, salată cu mozzarella și roșii, cartofi prăjiți. Aștept parmezanul și un vulcan de ciocolată!”, a exclamat Lidia Buble.

Vedeta nu a rezistat mult și, după ce a savurat felurile comestibile de mâncare, a venit momentul gloriosului... desert! Un vulcan cu ciocolată și înghețată a încheiat revenirea mult așteptată la o dietă umană.

Prima gură de dulce, după competiție. Îmi vine să plâng, efectiv!”, a exclamat Lidia Buble, în timp ce savura cu încetinitorul desertul mult așteptat.

Vezi și: Bia Khalifa l-a făcut knock-out pe Cristian Mitrea! Nu în ring, ci la jocul de îndemânare

Cei trei concurenți propuși pentru eliminare, în cea mai recentă ediție de la «Sunt celebru scoate-mă de aici», au fost Ruxi, Giani Chiriță Lidia Buble. Proba duelului a fost una decisivă pentru Lidia Buble, care nu putut face față câștigătoarei de la «Bravo, ai stil! Celebrities» și nici fostului dinamovist.

Lidia Buble și-a îmbrățișat colegii și și-a luat la revedere de la Adela Popescu și Cabral. Artista a mai precizat că în urma participării la competiția «Sunt celebru scoate-mă de aici» s-a ales cu importante lecții de viață și a început să mănânce din nou carne. Ruxi și Giani Kiriță au revenit în taberele lor, ca lideri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png