Adela Popescu și Cabral, despre groaza trăită în timpul uraganului Fiona, în Dominicană

Ultima actualizare:

Cabral și Adela Popescu au postat pe conturile lor de socializare diverse informații despre situația meteorologică din Republica Dominicană, unde se filmează show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro Tv.

Joi, 22 septembrie, cei doi au intrat în direct, din Dominicană, cu colegul lor, Cătălin Măruță, pentru a povesti cum au decurs, de fapt, lucrurile. Se pare că uraganul și-a schimbat direcția, și o bună parte a furtunii a lovit, fără milă, și locurile unde se află întreaga echipă a show-ului, inclusiv copiii celor doi prezentatori!

Țiglele au fost transformate în proiectile de vântul năprasnic

Toată viața de pe insulă a fost dată peste cap. Mulți turiști s-au implicat în curățenie. Localnicii au rămas fără case. La noi, zburau țiglele de 20 de kilograme. Casele, mașinile erau bombardate. Erau copaci smulți din pământ, cu tot cu rădăcinile imense”, au povestit cei doi prezentatori momentele tensionate, din timpul uraganului Fiona.

Ei mai spus că toți concurenții și membrii echipei au fost duși într-o zonă sigură, iar cei doi prezentatori s-au baricadat, utilizând până și saltelele pentru a obtura geamurile imobilelor unde au fost cazați.

Vezi și: Adela Popescu face furori în costum de baie, în Dominicană: „Am avut acordul soțului”

Oamenii avertizau că s-ar putea să ne lovească, iar Cabral a spus să facem niște cumpărături ca să avem și noi ceva prin frigider. Nu l-am ascultat și mi-a părut rău. Soțul meu(n.r. Radu Vâlcan) s-a dus la cumpărături și a luat doar două borcane cu măsline, mai mult pentru că aveam eu poftă. Sunt câteva zile de când nu avem curent sau apă. Nu aveam cum să gătim oricum copiilor ceva”, a rememorat Adela Popescu momentele de groază.

Colegul Cabral, însă, le-a sărit în ajutor. „Andreea făcuse niște șnițele, așa că le-am adus. Și iaurturi și ce mai luasem. Din când în când mai pornea curentul, venea și internetul și atunci anunțam că totul e ok. Am oprit filmările și ne-am implicat și noi în ajutorarea oamenilor, cu pachete, curățenie”, a dezvăluit Cabral.

Citește și: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

La momentul intervenției televizate, Adela Popescu și Cabral erau în curtea unei școli, unde aduseseră ajutoare.

Transmisiunea live a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va fi reluată, de la ora 21.30, joi, 22 septembrie, la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net