Simpaticul prezentator TV, Cabral, a împlinit 45 de ani

Cabral Ibacka împlinește pe 4 octombrie 45 de ani. Vedeta are o carieră de peste două decenii în televiziune și o familie care îi face viața mai frumoasă. Este cunoscut pentru glumele pe care le face, atitudinea dezinvoltă, dar și pentru aparițiile în diferite seriale românești de succes. 

Andreea și Cabral sunt căsătoriți din anul 2011
Andreea și Cabral sunt căsătoriți din anul 2011

Cabral nu mai are nevoie de prezentare. Numele său este cunoscut de toți românii, fie ei iubitori de telenovele românești sau fani ai emisiunilor de divertisment. De-a lungul timpului, Cabral a demonstrat că este o persoană versatilă și s-a descurcat la fel de bine pe platoul de filmare al serialelor, cât și ca gazdă a show-urilor de umor. 

În anul 1998, Cabral și-a făcut debutul pe micile ecrane 

Pentru prima dată a apărut pe micile ecrane în anul 1998, la Antena 1, atunci când a prezentat emisiunea „Roata de rezervă". A urmat un lung șir de apariții în seriale românești, dar și participării la emisiuni TV.

Citește și: Cabral, declarație superbă de iubire pentru Andreea 

 La începutul lui 2008, Cabral primește o altă provocare, emisiunea-concurs „În al nouălea cer”, prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni. Și acum, în 2022, iată că face din nou echipă cu Adela Popescu. Cei doi sunt prezentatorii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici", de la PRO TV, filmată integral în jungla din Republica Dominicană. 

Cabral nu este cunoscut doar prin prisma activității sale în domeniul televiziunii. El a fost printre primii oameni care s-a ocupat de promovarea dansul sportiv Tae Bo la noi în ţară. Puțini sunt cei care știu că prezentatorul s-a apucat de sport pe vremea când avea doar 6 ani şi părinţii l-au dus la antrenamente de kickboxing şi Muay Thai.

Vezi și: De ce s-a apucat Cabral de băut în Republica Dominicană

Cabral este tatăl a trei copii din două mariaje diferite

Viața amoroasă a lui Cabral a fost una destul de liniștită. A fost căsătorit cu Luana Mitran, în perioada 2000-2006, care i-a dăruit-o pe Inocke, iar în 2011 s-a căsătorit din nou, cu Andreea Pătraşcu, o tânără actriță superbă pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Împreună cu Andreea are doi copii, o fetiță Namiko, în vârstă de patru ani și Tiago, un băiețel de un anișor.

Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Andreea povestea, într-un interviu că, la început, nu a fost deloc impresionată de glumele lui Cabral. Cu timpul, însă, l-a cunoscut mai bine și a realizat că el este cel alături de care dorește să-și petreacă restul vieții. Cererea în căsătorie a venit la trei ani de la prima întâlnire și a fost una spectaculoasă. 

Ar putea să te intereseze și: Cabral, despre greutățile care l-au făcut cine este astăzi 

Cabral este un bărbat romantic și, nu de puține ori, își declară public iubirea pe care i-o poartă soției. 

Sursă foto: Instagram Cabral 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net